ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP

Catalunya /  PP. CC.
agressions espanyoles a la llengua
"La marca de l'esclau" per  Ricard Colom
agressions franceses a la l'idioma català
El PP valencià ofereix suport a Zapatero contra Maragall .
La polèmica iniciada pel lliurament de dues còpies de la constitució en català al Consell Europeu
s'embolica cada vegada més.


Aquest migdia tan Zapatero com Maria Teresa Fernández de la Vega han demanat a la Generalitat de Catalunya que repensi la seva posició. Zapatero ha arribat a dir que es van lliurar quatre còpies però de tres llengües, cosa que no ha satisfet els integrants del tripartit. Des del govern de la Generalitat s'ha insistit en reclamar una rectificació. ERC i ICV han estat particularment durs contra Zapatero però també el PSC, que avui ha defensat que la Generalitat emprengui mesures judicials contra el govern espanyol per aquest afer.

Paradoxalment el PP valencià ha felicitat efusivament el president del govern espanyol i li ha ofert tot el seu suport contra el govern de la Generalitat de Catalunya.

 

El portaveu de la Generalitat Esteban González Pons ha dit avui que han ofert a Zapatero el suport polític i també jurídic i tècnic que pugui necessitar per fer front al que qualifiquen de 'maniobra pròpia d'escolars' de la Generalitat de Catalunya.

Mentrestant des de Brusel·les José Luís Rodríguez Zapatero ha fet una crida a tota l'esquerra europea perquè treballi en favor de la ratificació de la Constitució en els 25 estats de la Unió.


05/11/2004.

VilaWeb


agressions, oblits i desprecis a l'idioma català
Els Segadors
WEB STAP - Pàgina Inici
Fòrum STAP
aniversaris de l'annexió
webstap@sant-andreu.com
Tornar