ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP

Catalunya /  PP. CC.
agressions espanyoles a la llengua
"La marca de l'esclau" per  Ricard Colom
agressions franceses a la l'idioma català
L'amo de Puig diu que li "desagrada" etiquetar en català .
"això de les polítiques d’etiquetatge en català em molesta, m’entorpeix i em desagrada"


Mariano Puig, president del consell d’administració de la "Corporació Puig de perfumes", s’ha queixat en una entrevista al llibre de Genís Sinca 'Adéu Espanya' que “això de les polítiques d’etiquetatge en català em molesta, m’entorpeix i em desagrada". "Per mi de política només n'hi ha una: que és des del punt de vista econòmic". Puig argumenta que “en aquest moment, un producte nostre amb etiquetes en català, quina sortida tindria a Extremadura. Cap ni una”, i afegeix “Jo faig etiquetes en castellà, que el parlen 400 milions de persones, i en anglès, que el parlen 600 milions".

 

Puig pensa que l’obligatorietat de la norma és un error i fins i tot que “aquesta imposició d’ara del català és com la imposició que en una altra època hi havia de no parlar-lo”, i amenaça que “jo protestaré fins a l’últim moment” perquè “amb sis milions d’habitants no alimentem els 6.500 empleats que treballen pel Grup”.22/12/2004.

e-notícies


agressions, oblits i desprecis a l'idioma català
Els Segadors
WEB STAP - Pàgina Inici
Fòrum STAP
aniversaris de l'annexió
webstap@sant-andreu.com
Tornar