La Zona Verda del carrer Segre / Coats&Fabra... ASFALTADA!!!! - xagori
Fòrum STAP 31/05/07

...el que havia de ser una Zona Verda, una placeta, estava ASFALTAT ! ...increïble!

Segons les seves qualificacions, on hi havia cases dels treballadors de Ca l'Alzina -que van acabar deixades i okupades i posteriorment desallotjades amb canalla i tot- havia d'anar-hi una Zona Verda conectada amb la que voreraria els edificis de la fàbrica (els que han d'albergar L'Harmonia, l'ateneu cultural i popular).

Poc abans de les, abstencionades, eleccions municipals van començar a aplanar terrenys, en una clara propaganda electoralista.

Ahir, al passar per allà, no m'ho podia creure: el que havia de ser una Zona Verda, una placeta, estava ASFALTAT ! ...increïble!

Té tota la pinta de convertir-se en un aparcament. Potser és així com aquests potiners interpreten "Zona Verda" una àrea d'aparcament de 'zona verda'... quina barra!

Ca l'Alzina - Can Fabra - La Fàbrica - Can Mamella - Fabra i Coats - Coats&Fabra, és dels andreuencs i andreuenques, de tots, dels que s'hi van passar més de mitja vida treballant-hi, dels que vam passar-hi nou mesos a la panxa de les nostres mares que hi treballaven i de la resta que es regien per les sirenes d'entrada i sortida de la fàbrica.

 

Ca l'Alzina és andreuenca i ha de ser utilitzada per a cobrir les greus mancances que a Sant Andreu de Palomar tenim: escoles, llars d'infants, centre d'atenció primària, institut, l'ateneu popular L'Harmonia, zones verdes... ...

I aquesta colla de centralistes de l'ajuntament de Barcelona se l'estan rifant i repartint, sense cap respecte ni sensibilitat, com si, també, fos seva. I, a més a més, aixecant-nos la camisa de bon principi, fotent-li ciment on hi hauria d'haver arbres... si, bé, algun n'hi ha, no han tingun el desvergonyiment, si més no, de talar els que hi havia a les eixides de les cases abandonades, okupades i desallotjades.

Què? Seguirem abaixant el cap per a que ens segueixin fotent clatellots?

Algú dubte encara que ens estan expoliant?: Casernes, Agustí Milà/Sant Hipòlit, cobriment de les vies, Ca l'Alzina... ... ... ...

Apa! a fer-els-hi la gara-gara i llepar-lis per allà on s'asseuen, oi entitats 'molt cíviques' i defensores dels drets dels cívics ciutadans i veïns?

www.sant-andreu.com/stap21/coatsfabra/imatges/placetasegre
www.sant-andreu.com/stap21/coatsfabra/imatges/planol01.htm
www.sant-andreu.com/stap21/aixonoensagrada/veinsdenuncien04.htm


l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar