mots
encreuats
pàgina inici JOCS [stap]
joc
003
HORITZONTALS:
1. El de Sant Andreu és a la Plaça Orfila. 2. Alguns la tenen molt dura. Melodiós, que canta bé. 3. Es trenca en arribar a la platja. Em sembla que agafo por. 4. Victòria romana. Parenta de la glucosa. 5. Posar a punt el ganivet. Aversió capgirada.
6. Bossa de malla que reté els cabells. Sí, a més és el meu germà bessó. 7. Revestits tots ells de draps. Sant molt bo, per breu. 8. Enmig de la fira. Deixar estès a terra, com mort. Al capdamunt de la Rambla de Sant Andreu. 9. El volant del vaixell. Afaitar, potser per no caure.
10. Una gran bossa trobada a l’antic camp de l’Espanyol. Cadàver.
per imprimir en paper i jugar
VERTICALS:
1. Intimidats per l’abominable home de les neus. 2. Un bon home, en Joan. Dura com el ferro. 3. Fibrociment de les fàbriques. El míster és amic meu. 4. El carrer més nadalenc de Sant Andreu. Una por de ja fa temps. 5. Al final del carrer Recesvint. No sé si s’ha casat però ja té casa. La més vista al carrer Virgili. 6. Fa més 2003 anys. Esmicola la fritura.
7. Assassino el company de postres de la mel. El continent groc. 8. La N de les matemàtiques. Que n’és d’ase, aquest. 9. Es passen la vida buscant llocs on viure. Robar fora de la cantina. 10. Posa música a la tempesta. Algunes poden contenir perla.
joc 003
mots encreuats
pàgina inici JOCS
anirem penjant nous jocs
Ritme Andreuenc
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
Tornar