Opinions
Repartiment de pisos de la segona fase de la reforma de les Cases Barates -
El Periódico 06/12/08


...s'estan construint 190 vivendes per a reallotjats, distribuïdes en quatre edificis diferents

Dijous passat es va iniciar el procés d'informació previ al repartiment de pisos de la segona fase de reforma de les Cases Barates del Bon Pastor. En una assemblea multitudinària, els afectats es van reunir amb la regidora del districte de Sant Andreu, Gemma Mumbrú, el delegat municipal de Vivenda, Antoni Sorolla, i tècnics del Patronat Municipal de l'Habitatge (PMH), responsable de l'operació.

En aquesta fase, la primera que es desenvolupa a l'interior de la històrica promoció de cases per a obrers, s'estan construint 190 vivendes per a reallotjats, distribuïdes en quatre edificis diferents. El trasllat es farà durant el 2010.

Comunicats i Convocatòries
24/10/07
Sindicat de Periodistes
de Catalunya
Opinions premsa 'Periódico' 04/12/07 - 'Periódico' 06/12/08 - 'Periódico' 09/01/09 - 'Punt' 09/01/09
VilaWeb StAP
Sant Andreu INFORMa't
Setmanari de Comunicació DIRECTA
 
VilaWeb
 El Punt
Tornar
per què la WEB STAPels AndreuencsLa Cultura i l'Esport a STAPLes Entitats de STAPLa Història de STAPles Comunicacions a STAPLa Salut a STAPMenjar i Beure a STAPSTAP Superfície ComercialWEB STAP - Pàgina Iniciubicació de STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP