per què la WEB STAPels AndreuencsLa Cultura i l'Esport a STAPLes Entitats de STAPLa Història de STAPles Comunicacions a STAPLa Salut a STAPMenjar i Beure a STAPSTAP Superfície ComercialWEB STAP - Pàgina Iniciubicació de STAP
Sant Andreu de Palomar... el meu Poble
per Festa Major l'escut a la finestra i al balcó
 
intervencions al Fòrum Intervencions al Forum STAP sobre la FM'05 STAP
arrant la polèmica de les accions del Grup Sant Andreu Per Les Casernes
el diumenge 27 de novembre 2005 i les posteriors reaccions
 
Estem de Festa Major... - xagori - 30/11/2005 11:49

- ...i no seré jo qui l'empastifi com va fer en Joan Pallarès. Em reservo actuar legament, cívicament i/o políticament, bo i passada la Festa Major, sempre legítimament.

El que tu faries em mereix respecte, tot i que ja veus que no ho comparteixo. Com tampoc comparteixo la definició de "saña" a l'hora d'opinar jo dels o sobre els polítics barcelonins que s'estan a l'edifici de l'Ajuntament de Sant Andreu de Palomar, el meu poble. Ni que "solo por que el insultante no piensa igual que yo", perquè és absurd pensar que jo pensi que la meva mare és el que la va titllar en Pallarès.
Ni que jo en busqui cap "redito político", perquè no en tinc cap d'aspiració política jo.

Tothom que respecti les normes d'aquests Fòrums de la WEB STAP, la Web de Sant Andreu de Palomar, pot deixar la seva opinió, en Joan Pallarès també, clar.

El que no t'entenc és quan preguntes "¿Quien es el despeciable de la trama?". Evidentment un servidor públic, que detenta el càrrec públic de Conseller de CULTURA a més a més, és absolutament despreciable a l'insultar greument i a crits a un veí de Sant Andreu de Palomar i a la seva mare.
I, alerta Pedro, que aquest paràgraf teu:
"Como conclusión diré,que sólo me queda por oir la opinión del Sr. Pallares. Porque todo lo anterior es valido para usted.Y cuando dos se pelean hay que saber las dos versiones. Si nos la explicara, seriamos nosotros los que valoraramos, que hay o no hay, de sentido en sus insultos."
posa en entredit la respectabilitat de la meva mare, perquè NO té cap sentit que se li falti al respecte, ni que es posi en dubte, ni tu, ni el Pallarès, ni ningú, la seva honorabilitat, ni la meva tampoc, oi?

Sense acritud.

Xavier Gómez Ribera


* Sr. Xavier Goméz Ribera - Pedro de Zamora - 30/11/2005 10:16
........* Estem de Festa Major... - xagori - 30/11/2005 11:49
................* Sobre la respetabilidad de la Sra. Ribera - Pedro de Zamora - 1/12/2005 09:45
................* Seguim de Festa Major - Lluis - 30/11/2005 11:57
Forums de Sant Andreu de Palomar


les Comunicacions a STAP


webstap@sant-andreu.com