Aquests són Capítols d'Estiu, fets per anar aguantant fins a l'inici de la 8ª temporada
No s'emeten mai per la tele (de moment)

CAPÍTOL 02
d'El Cor de l'Estiu 2007
de divendres 20 de Juliol del 2007

'TRUCADES'

..Hi ha moltes maneres perquè dues persones es posin en contacte entre elles. L'Enric passava sempre per la pizzeria per anar a buscar al Max quan volien sortir. La Canya passava pel Rápido del senyor Juan i li deixava a ell alguna mena d'encàrrec per l'Óscar. Quan aquest arribava a casa, el seu avi li donava el missatge que l'havia deixat la seva novia. Fins i tot el senyor Juan quan volia veure al seu fill, havia de passejar pel parc on ara el Paco vivia fins trobar-se'l.

Però sens dubtes, la manera més ràpida i fàcil de trobar a una altra persona és mitjançant una simple trucada de telèfon. Encara que no sempre és tan ràpid i fàcil com en un principi ens sembla...

La Maise parava taula quan sona el mòbil de la Irene. Ella que ha baixat a pel pa no pot respondre però la que sí que ho fa és la Maise:
- Digui'm! -diu emprenyada.
- Irene? Ets tu?
- No sóc la seva germana. Ella no hi és ara. I si he contestat jo és perquè ja estic farta de que la estiguis trucant dia i nit a totes hores... No t'ha quedat clar que no vol saber res de tu?


La Maise penja just quan arriba la Irene que l'enxampa deixant el mòbil a la tauleta:
- Què feies amb el meu mòbil?
- L'Abel aquest, que t'ha tornat a trucar i li he respòs.
- Què has fet què?
-diu indignada la Irene.
- Porta tot el dia trucant-te i tu no li contestes. I ja estava farta de tant sorollet. Ara suposo que et deixarà tranquil·la d'una vegada per totes.
- No t'has de ficar, Maise! Té, el pa. I dóna'm el meu telèfon!
- Ai, filla! No hi ha qui t'entengui. Si expliquessis alguna cosa potser sabríem la teva germana i jo, què és el que podem i no podem fer.
- De moment deixeu-me fer. Si no l'he contestat és perquè estic emprenyada amb ell i volia fer-lo patir una mica. Però me l'estimo molt.
- De veritat, Irene, no hi ha qui t'entengui. Vaig a deixar el pa a la cuina.


Irene agafa el seu telèfon i truca a l'Abel.
- Hola, carinyo, sóc jo.
- Per fi podem parlar...
- Ho sento si fins ara no he contestat a les teves trucades però sentia molta ràbia i...
- Ja ho sé. I sé que no t'ho he posat fàcil. Sé que la pèrdua del nostre fill t'ha afectat molt però saps que t'estimo i que no podem seguir així, tant de temps separats.
- Penso molt en tu. Et trobo a faltar... Jo també t'estimo.
- D'aquí a un parell de dies termino de gravar les últimes seqüències de la sèrie. Després agafaré el primer avió que surti cap a Barcelona i ens retrobarem, d'acord?
- D'acord...
- Sento molt no haver-te fet costat en aquestes setmanes tan dures que has viscut, però jo també patia a la meva manera... També era fill meu. Em sento responsable en certa forma.
- Abel, calla si us plau. Ara no és el millor moment per parlar d'això. I suposo que el que més ens convé és superar tot això junts. Un petó amor meu...


La Maise entra just quan la Irene mencionava aquestes paraules:
- O sigui, que te l'estimes i no li contestaves. Jo no sé què és el que li passa a les dones d'aquesta família!
- No t'amoïnis, germaneta. Quan estigui preparada t'ho explicaré tot. Però ara, si us plau, siguis bona i intenta entendre'm sense més...
- Això espero, poder arribar a entendre't aviat. Va, ves a la cuina que tinc els macarrons al forn i encara es cremaran.


La Irene més animada i somrient, obeeix i se'n va. Mentre que l'Abel s'estira a la seva hamaca deixant el mòbil al costat del còctel que tenia preparat i així continuar prenent el sol a la piscina de casa seva.El Cor de l'Estiu i el premi a VilaWeb StAP

NO a la guerra

La Sara seia al sofà al costat del Fidel:
- Pensava que el Ventura no es dormiria mai.
- La propera vegada que li hagis de donar el menjar, ja ho faré jo. I així després jo també m'encarregaré de posar-lo a dormir.
- No sabia que fossis un pare tant atent i servicial...
- Ho suposo, no parlen gaire bé de mi les meves ex dones.
- Només els teus fills, i la veritat, ells millors que ningú saben com n'ets de bo com a pare. I per això t'estimo.


Sara li fa un petó al Fidel.
- Aprofitant que s'acaba de quedar adormit, vull donar-me una bona dutxa i refrescar-me.
- Vols que t'ensaboni l'esquena...?
-diu mossegant-li l'espatlla.
- No, no... -diu rient la Sara -. Tu et quedes per si es despertés el nen. No presumeixes de ser tan bon pare? Doncs fes que es noti!
- Dolenta...
-diu somrient el Fidel.

La Sara s'aixeca i marxa cap al bany. El Fidel encén el ventilador per refrescar l'ambient. En aquest moment, comença a vibrar el seu mòbil:
- Ei, hola Peris! Com estàs?..., me n'alegro! Quan dius? Sí, sí, i tant, allí ens veurem! Fins la setmana que bé! El nen preciós, ja us el portaré perquè el veieu... Adéu, Peris, adéu.

El Fidel deixa el telèfon damunt la tauleta i es passa les mans pels cabells. Després, s'obre la camisa perquè li passi millor l'aire pel cos. Rebufa i pensa en veu alta:
- Si el nen s'acaba de dormir i la Sara s'està dutxant, no sé què coi foto aquí al sofà.

I sense pensar-s'ho molt més, es dirigeix al bany i fa companyia a la Sara. Llavors sona el telèfon de casa uns quants cops fins que salta el contestador automàtic:
- Hola, en aquest moment no hi soc a casa. Deixa el missatge quan sentis el senyal - se sent darrere del qual s'escolta el xiulet del telèfon.
- Sara, sóc l'Helena. Necessito parlar amb tu, per mi és urgent que ens veiem. Truca'm tan aviat com sentis aquest missatge. Adéu.

L'Helena penja i comença a parpellejar la llum vermella de l'aparell telefònic que indica l'existència d'un missatge gravat. I al costat de la porta, mirant fixament al telèfon, la Sara molt seriosa.

El Fidel l'abraça per darrere:
- Què hi fas aquí? Va, tornem a la dutxa que m'estic refredant...
- Sí, tornem. Pensava que era una trucada més important.


Normalment, no trobem massa inconvenients per contactar amb la gent. I així, l'Óscar rep el missatge que li dóna el seu avi de part de la Canya. El Max es pot trobar amb l'Enric per sortir plegats. I el Paco pot rebre tot el que el seu pare li porta al parc.
Però a vegades, maneres més fàcils i ràpides per comunicar-se com pot ser una simple trucada de telèfon, no té per què ser el millor mitjà de comunicació entre dues persones...

A la nit, la llum vermella del telèfon de la Sara encara continuava parpellejant.

... però això simplement és perquè entre aquestes persones, no hi ha cap tipus de comunicació.


-CONTINUARÀ ...-

Channing

Setmana 01 d'Estiu 2007
Capítol 001 - Capítol 002

Tornar a Pàgina Capítols d'Estiu 2007

Tornar a Pàgina El Cor de l'Estiu


inici pàgina


L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca,
Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', vam procurar cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguessin quina imatge es donava de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com
la Història de STAP
les Entitats de STAP
el 20 d'Abril
el Terme Municipal de STAP
WEB STAP - Pàgina Inici
Guia del Comerç Andreuenc
imatges de STAP
participa
Tornar