TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a
TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 196
del 16 al 20 de maig 2005

.. El Peris i la Cinta tornen a ser un matrimoni feliç. Ell li demostra molt sovint i de diferent formes que està disposat a canviar i que vol estar per ella: deixen al Rafa sol al bar, marxen al cinema deixant la Carolina a càrrec de la Clara, surten a sopar, fan l'amor, etc.

Tots li recomanen que tampoc es passi sobretot als menjars perquè encara està fotut del cor i és per això que rep un consell un tant estrany de part del Francisco: ha de fer exercici per mantenir-se en forma.
El Peris es posa en contacte amb el Lluís que li acaba recomanant que s'instal·li al pis una bicicleta estàtica, però prenent-s'ho amb calma. I això fa, però calma és de l'única manera que no s'ho pren.
Això sí, la Cinta sembla encantada amb el nou Peris.

En Santiago intenta fer les paus amb l'Iris i en un moment determinat mantenen una conversa molt especial respecte a la infantesa d'ella i recorden a la seva mare.
Santiago li dóna a ella un penjoll i Iris li demana que li deixi les arracades que la seva mare li va regalar i que té dins d'un calaix.

En un altre moment, ella s'està maquillant quan arriben la Velvet amb una altra companya que li regalen un body, un conjunt de nit, i comencen a parlar, però el Santiago sent vergonya i les fa fora, però és l'Iris la que acaba fent fora al seu pare.

El Santiago parla amb la Roser que li explica que va ser la Pilar qui va avalar el crèdit que la Iris va demanar.
La reacció del cap de seguretat és anar a l'hospital i oferir-li els diners que la seva esposa li va deixar en herència a l'Iris.

Però el Santiago a vegades continua referint-se a la seva filla com a Santi el que demostra que encara que ho ha assumit.
Això bé a dir a La Fusteria davant del Paco i el Rai però malgrat tot, ella és filla seva.

L'Ivan comença a estar collat pels bancs. Deu 3000 €uros i no sap com aconseguir-los.
Una primera opció és demanar-li al Paco un avançament respecte als menús, però el Paco que ja ve de tornada li diu que no.
Després se li presenta l'opció de servir un càtering però un dels plats se li fa malbé al Brian i la clienta deixa penjada la comanda perquè no han complert amb el que van negociar.
Ivan, molt emprenyat decideix descomptar-li els diners al Brian del sou.

Però a l'Ivan el temps se l'esgota i acaba furtant els diners de la caixa forta del taller de confecció. Aquests diners eren per pagar a uns proveïdors i clar, un d'ells es queda sense cobrar.
Quan truca per queixar-se, és la Neus la que agafa l'encàrrec i quan l'explica a l'Ivan aquest té la barra d'acusar-la de no saber agafar-los i que és mentida perquè tots han cobrat.
Quan la noia marxa, ell truca a aquest proveïdor i li promet que a final de mes cobrarà.

Però a més a més, l'Ivan no intenta ni tan sols fer les paus amb la seva família malgrat que la Teresa ho intenta. No l'escolta i no vol saber res d'un dinar familiar que l'àvia ha organitzat.

Els intents del Brian per fer tornar a la Sussi no dóna cap fruït perquè ella marxa amb el Valeri a fer el recorregut europeu.
La Sussi sembla decidir mantenir-se al marge a l'assumpte de l'expedient que la Consol l'ha obert a la Carme. Estarà dues setmanes fora i pensa no explicar res del que sap.

La Consol continua posant-li gotes al seu marit. Ell cada cop es troba pitjor però pot veure a la Carme malgrat que ella talla de nou la relació.

A més a més, la Carme ja té substituta al CAP. Ella perd i la Consol sembla guanyar.

La Noèlia no està bé del cap. Obliga al Rafa a vestir-se amb roba de la Isabeleta i fer l'amor a Cal Peris. El joc sexual es complementa amb intercanvis de noms: ell serà la Isabeleta, i ella el Rafa.

Però és que dies després, s'ho munta a la farmàcia amb la Isabeleta però al inrevés. La de la parada porta roba del Rafa i es diu Rafa, i la Noélia farà el paper de l'altra.

El Paco ja no pot més amb la Cecília i parla amb ella dient-li que la Montse vol que torni a la perruqueria. La Ceci orgullosa, li respon que ha de ser la ella la que vagi a La Fusteria a demanar-li de tornar.

Veient el panorama, el Paco parla amb la Montse i l'explica que la Cecília hauria de tornar a la perruqueria perquè ja no la suporta més al bar.
Però la Montse en un primer moment li respon que seria ella la que li hauria de demanar de tornar.

La paciència del Paco arriba als seus límits quan la Cecília, que està feminitzant el negoci, compra unes samarretes on posa escrit el nom del local i obliga al Rai i al Paco a posar-se-les. Però aquest és nega.
Una tarda, però, es taca i se l'ha de posar. L'Assun que hi era a la barra li diu tantes floretes que el Paco fa el fantasma una estona presumint d'idea i exhibint samarreta.

El Robert li demana de sortir a la Laura però aquesta li demana temps.

Al Clip, actuen l'Àlex i la K amb molt d'èxit malgrat les pors d'ell per interpretar el tema en directe. Formen un molt bon equip.

El Ramon torna a fer parella amb el Sergi. Tenen l'encàrrec de vigilar els moviments del Tomàs.

Ramon parla més del compte amb el Natxo que cada dia camina millor, i se li escapa que ha de seguir a un altre sospitós de les violacions.
Natxo que vol saber qui és, segueix a la parella de mossos i descobreix de qui es tracta.

Sergi manté contacte amistós amb la Clara aquest dies i de passada li treu informació sobre el fuster, encara que ella només té bones paraules cap al seu soci.

Tomàs s'emprenya com una mona quan el Narcís li diu que no marxa a pescar amb ell perquè ja havia quedat amb el Sàhara abans per veure uns animals exòtics.
El noi no ho veu, però trenca una cadireta artesana per al fill d'una clienta de la ràbia que això li produeix.

La Paquita torna a veure a la Xesca, i torna a la teràpia. I li demana al Lluís que torni a fer vida normal i que no deixi penjat a l'Octavi, un noi amb qui hi ha més que amistat.

La Mari i el Marcel continuen fent els preparatius pel casament. Ella ho està fent de luxe i ell voldria una cosa més modesta però no li diu a ella sinó al Fede.
És el fotògraf qui parla amb la Mari per dir-li, i ella finalment li explica al Marcel.
Al final, disgust per no parlar del tema però continuant amb el casament a la manera modesta del Marcel.

El Toni té la mosca darrere de l'orella i té la sensació que alguna cosa en tot el cas que porta la Míriam, no és aigua clara.
Ella intenta explicar-li que s'ha de mantenir al marge de tot que ella sap el que es fa.
Però un dia, al Toni li presenten un paio estranger que és el cap financer de tota l'operació. I és llavors quan el Toni se n'adona d'on podria estar el problema. L'home aquest podria quedar-se amb el quadre després del robatori i no pagar-los a ells per la feina.
La Míriam intenta fer-li entendre que confia en aquest home i que no li pensa exigir cap prova de confiança, però el Toni es presenta en una reunió que aquest home i ella mantenen, i li posa les coses clares. Tant, que l'home decideix trencar la seva relació empresarial amb la Míriam que s'emprenya com una mona.

La Teresa cada dia confia més en el Sàhara i per això se li acut una idea que pot servir per fer les paus amb l'Ivan: passa a ordinador amb l'ajuda del Narcís i la Neus totes les seves receptes, i juntament amb el Sàhara, les ordena, les fica en un fitxer i se les porta al seu net.
Però aquest no baixa del burro i ni tan sols s'ho mira.
La Marta no el recolza en la seva actitud i pensa anar-hi tota sola a un dinar que la Teresa ha organitzat.
També ve el Tomàs. És la mateixa Teresa qui parla amb ell per recordar-li que forma part de la família, recordatori que la Montse també li fa. El fuster també assistirà.

Mentre ella prepara el dinar, la Teresa parla amb el Narcís. També amb el Sàhara a qui li diu per primer cop "fill". I més tard amb l'Ivan quan li porta part del pastís que ha preparat, però ell té d'altres problemes en els que pensar.
Parla amb la Montse per demanar-li que l'acompanyi a un lloc, però abans li demana que faci les paus amb la Cecília.

Montse s'acosta a La Fusteria i parla amb ella. Fan les paus però la Cecília refusa tornar a la seva anterior feina perquè al bar s'hi troba molt a gust. Ha trobat el seu lloc i no vol canviar.

Mare i filla caminen després fins a Les Golondrines. Totes dues pugen malgrat que fa una mica de fred.
Mentre el vaixell navega, a la Teresa li dóna set i la Montse se'n va a per una ampolla d'aigua.
L'àvia comença a sentir fred i malestar.

De sobte, la imatge de l'Alfons apareix al seu costat i li comença a dir a ella que ja és hora de marxar al seu costat. L'explica que allí on van, estaran molt bé i que no pateixi per la família perquè han heretat la seva fortalesa. Teresa tanca els ulls...

Quan la Montse torna, intenta despertar a la seva mare però un braç sense vida cau pel seu propi pes. La Montse seu al costat de la Teresa assolida. La seva mare ha mort.

La Pilar ha pensat d'instal·lar a casa seva a l'Iris quan surti de l'hospital. Primer li explica a la Roser i després al Santiago que pensava que no s'oposaria després de tot el que ha avançat en les bones relacions amb la seva filla. Però li respon que no, que es busqui la vida, que no vol tenir una relació normal pare-fill/a, que faci la seva vida i que el deixi ser feliç. .




Channing


Setmana 196

Tornar a Resums maig 2005
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar