TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
SETMANA 35
del 21 al 25 de maig del 2001
  Capítol 169 (dilluns 21/05/01)
Capítol 170
(dimarts 22/05/01) Diada dels Segadors
Capítol 171
(dimecres 23/05/01)
Capítol 172
(dijous 24/05/01)
Capítol 173
(divendres 25/05/01)

.. Jordi/Carme.- Aquests segueixen com sempre. Ella manipulant a tot quisqui amb la seva terrible malaltia i ell fent veure que s'estima molt la seva família i que està content de ser a casa altre cop. Tant i tant s'endinsen en els seus respectius papers que fins i tot tornen a dormir junts. Com que s'ha de seguir amb la comèdia, la Carme es "fa" l'analítica de control que deixa damunt una tauleta de casa.
Aquell dia hi van a sopar els seus sogres i la mala sort vol que a la Roser li caigui una mica d'aigua al damunt dels papers i quan prova d'eixugar-los se n'adona de què va tot l'assumpte. De primer, la dona té claríssim que ho dirà a tothom a pesar que la Carme li suplica que no ho faci, que es posarà "bona" molt aviat. Però el que finalment fa desdir la Roser del seu propòsit és veure com en Jordi sembla que, per fi, ha posat seny i que realment sembla que hagi començat una nova vida.
En Jaume els hi diu que ells es retiren i deixen la farmàcia al seu fill i la Roser opta per callar el secret de la Carme.

Marta/David.- Deixant la Mari molt desconsolada, marxen del pis per instal·lar-se a la porteria. Mentre en David estrena nova feina al Xicago, la Marta prova de pintar les parets i endreçar una mica aquella cort de porcs. La seva salvació serà la Paquita que entra carregada de bosses amb un munt de roba i d'estris diversos. Quan en David torna de la feina, es queda bocabadat del que han aconseguit fer en només una tarda, allò sembla un altre pis. (Reformes Ràpides Paquimar. Si no ho fem en una tarda li tornem els diners)

Núria/Sergi/Oriol.- Un bon trio aquest. Ara la Núria s'ha adonat que vol a l'Oriol. L'Oriol també s'ha adonat que vol la Núria i de moment, en Sergi no s'adona de res però ja ha començat a amenaçar en fer qualsevol cosa si ella el deixa. O sigui que quan la Núria el cita per dir-li que ho vol deixar córrer, li acaba dient que l'estima i que no el deixarà mai.

Olga/Martí.- Aquí les coses ja han degenerat molt. L'Olga ha decidit no decidir mai més res a la seva vida i així és com li passa la responsabilitat del Xicago a en Martí que s'apressa a fregar-se les mans, a anar a veure en Ciscu i en David per deixar clar qui mana i a fer una trucada telefònica a no sabem qui. Això sí, com a compensació, li ha dit a l'Olga que a l'estiu aniran a buscar la criatura, que, dic jo............no serà que en Martí té feta la vasectomia????

Santi/Raquel.- Sembla que la sitcom no tirarà endavant, si més no, de moment. En Santi fa les paus amb en Fede tot bevent unes cerveses a La Fusteria i com que aquest sap que encara no té feina, li porta un doblatge . Com que a la Raquel no li ve la regla, el divendres compren el predictor i es fa la prova.

Rafa/Isabeleta.- Ell la busca per dir-li que ha tornat a la congregació, tal com ella volia però ara sembla que vol més. La noia li diu que ara haurà de deixar la feina (és que la Nati i ell treballen junts).

Ramon/Mari/Remei.- Ai!, què malament que ho tenen això. En Ramon està passant tants nervis que es posa malalt de la panxa i com que la Mari no pot sortir a portar-li les pastilles a casa, ho fa la Remei i la cosa acaba com acaba.

Diada dels Segadors

Davant la brusquedat d'ell que la vol veure fora de casa el més aviat possible, ella se'n dol i li aboca tot el que sent per ell però en Ramon li confessa que ell, a qui estima, és a la Mari i que ja sent la Desiré com a filla seva. La Mari tampoc està de bon humor, de fet, cada cop està pitjor.

La Montse.- En Huari li fa mala cara i no vol saber res de l'amistat que ella li ofereix. I l'Ivan ha decidit deixar definitivament els estudis per posar-se a treballar. Com que la Montse prova de convèncer-lo sense aconseguir-ho, és ella mateixa qui li fa la pre-inscripció per la Sele.

L'Adrià/la Clara.- L'Adrià Està molt amoïnat per la Carme i parla amb la Clara del tema. Ella se'n va a veure sa germana que, tibada i dolguda li diu que son pare no se l'estima i que no se l'ha estimat mai. Que si vol saber perquè que li ho pregunti al pare. Però les preguntes de la Clara a l'Adrià cauen en el buit perquè l'home no les hi respon.

Narcís.- Ha estat malaltó tota la setmana però volia anar al casament tan sí com no. A última hora, però, queda amb l'Esperança i diu a sa mare que no es troba prou bé per sortir. Quan tots són fora, surt per trobar-se amb la noia, prenen un suís i queden per anar al cinema. (Que dius............i a què ve això ara????)

Comiat de soltera.- Res de mercashow ni res que se li assembli. Van a sopar i després a fer unes copes a La Fusteria. Allà, les noies comencen a plegar veles. La Remei, pobreta, cada cop està més ensorrada i la Mari també, fins el punt que quan totes les altres són fora, la Mari es posa a plorar desconsoladament i la Remei, provant de consolar-la, li suplica que no s'hi casi.

Homenatge a en Carles Torres.- En Matt i en Franciscu estan organitzant el que serà l'homenatge de l'amo del Xicago. En Fede s'encarregarà de les fotografies, un amic seu del diari en farà un article, en Santi dirà unes paraules i la Paquita encara no sap si hi anirà.

En Toni.- Ha aconseguit donar-li la volta a sa germana i tornar a tenir-la del seu costat. Un cop fet això, s'emporta en Ramon de copes per celebrar el seu comiat de solter i li deixa clar que ell estarà allà vigilant que mai no li faci mal a la Mari.

El Casori.- Tothom va arribant a l'església, fins i tot el nuvi. L'estona va passant i sembla que la que no hi arriba és la Mari. Quan ja s'han esperat més del límit normal, en Ramon la truca. La Mari està vestida de blanc, asseguda al sofà i amb els ulls fixos a la paret de davant mentre deixa sonar el telèfon. Aleshores s'obre la porta i entra una noia a qui la Mari li diu Laura (però que jo diria que no era la Laura) i s'abracen mentre el telèfon segueix sonant.

El Testament.- Potser tindrem sort i quan es faci l'homenatge a en Torres, sortirà algun advocat amb un document inèdit :-).
No perdem l'esperança.




tplana


Setmana 35

Capítol 169 · Capítol 170 · Capítol 171
· Capítol 172 · Capítol 173

Tornar a Resums Maig 2001
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
-

Històries Imprevistes
Bl@u



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar