TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
SETMANA 30
del 17 al 20 d'abril del 2001
  Capítol 145 (dimarts 17/04/01)
Capítol 146
(dimecres 18/04/01)
Capítol 147
(dijous 19/04/01)
Capítol 148
(divendres 20 d'abril 2001)

.. El món de la Montse & Cia.- La possibilitat que la Montse s'hagi de fer càrrec de l'Isaac, el fill de la Vicenta, només apassiona el Narcís. El Jordi no en vol sentir a parlar, la mare de la Montse creu que és massa gran per a cuidar-lo i l'Ivan hi veu molts problemes però acceptarà la decisió de la Montse.
El Jordi ha passat de les paraules a les mans pel que fa al Narcís, li ha ventat uns quants clatellots. El Narcís es fa un fart de plorar però la por de les amenaces del Jordi no el deixa badar boca sobre el què està passant.
La Núria se n'adona que les coses no rutllen bé i amb ràbia li diu al Jordi que tracti bé al Narcís. Evidentment, el Jordi torna a carregar contra el Narcís.
La Montse, feliç amb el divorci i preocupada per la Vicenta no se n'adona de res.
El Narcís propicia un equívoc amb el Huari quan li diu que tindrà un germanet però que això és un secret. El Narcís es referia a l'Issac però el Huari interpreta el "germanet" com un fill del Jordi i la Montse.
Tot i haver-se deixat convèncer pel Jordi de no acceptar la demanda de la Vicenta, la Montse és incapaç de dir-li-ho quan la va a veure a l'hospital i acaba dient que sí... que es farà responsable de l'Isaac si a la Vicenta li passa alguna cosa.
El Jordi va a demanar feina a una empresa de cosmètics que serveix material a la "pelu" de la Montse. No sabem què passa allà dins però el Jordi en surt força empipat i una directiva de l'empresa truca a seguretat per dir que no deixin tornar a entrar a en Jordi Vidal a l'empresa sota cap concepte: "Guapus" no s'ho han dit, això segur! El Jordi li diu a la Montse, però, que aviat el trucaran per començar a treballar.

El món del Peris i la Cinta.- La Cinta comença a anar a classes d'adults cosa que no fa gens de gràcia al Peris. La Cinta li presenta alguns companys de classe i parla molt d'ells aquests dies. El Peris, engelosit, li deixa anar indirectes sobre separacions i mals rotllos entre parelles que ella no capta.

El món de l'Olga i el Marti.- Fa pena, brrrr! L'Olga cada cop té l'autoestima més baixa i el Martí no para de fer-li "luz de gas". No li passa encàrrecs a l'Olga i li vol fer creure que és ella qui els ha oblidat, la menysprea verbal i físicament mentre li reclama, alhora, més atencions i carinyo... en fi...tot tipus de tortures sibilines.
L'Olga, en lloc de revelar-s'hi, ho entoma com si tot fos culpa seva i no escolta ni al Matt que li vol donar una mica de la llum que li pren el seu home en tota aquesta història.

El món de la Isabeleta.- El polvo amb el Toni l'ha transfigurada a tots els nivells: no cita tant l'Evangeli, s'ha tallat els cabells, ha modernitzat el seu vestuari i fins i tot li diu al seu ex que firmarà els papers del divorci i el deixarà viure la seva vida.
El Rafa, enlluernat per la nova Isabeleta que té al davant, no se'n pot estar de demanar-li una última rebolcada. Si abans estava enlluernat, ara està mosca: "- M'agradaria saber on ho has aprés. Això no és de casa", li diu després de comprovar les darreres arts amatòries de la seva (?) Isabeleta.

20 d'abril. Anniversari de l'annexió forçada

El món del Santi.- Allò que havia de passar...ha passat: el video "Hospital Caliente" va de mà en mà amb l'escena que ell va rodar en el casting inclosa. Perd la seva feina en el programa infantil, engega a dida la Raquel perquè la creu responsable de la distribució de la cinta i li planta la canya a la Mari: "- No pots putejar-me amb la nena cada cop que t'emprenyis amb mi. Què vols? Que anem a viure junts? És aquest el preu que hauré de pagar?"
La Mari veu clar que el Santi ni l'estima, ni l'estimarà mai però té una por bestial a tenir la nena tota sola. La Laura li diu que oblidi d'una vegada al Santi i al Ramon perquè cap dels dos li convé. Però la Mari és dona d'escoltar? Què va! S'empolaina com un ruc per anar a fira i seguint el suggeriment de la Montse que ha interpretat malament la frase del Santi sobre tornar a viure amb la Mari es presenta a casa del Santi en molt mal moment. La Raquel i ell acaben de fer un polvet de reconciliació (el vídeo el va portar "la carinyu" als directius del programa infantil) i la Mari fa l'escena més patètica de tota la seva vida: entre plor i plor li diu al Santi que accepta tornar a viure amb ell i que l'altre dia el va interpretar malament. La cara del Santi de no entendre què s'empatolla la "pocas luces" és un poema!
La tonteria s'acaba quan la Mari demana un mocador i surt la Raquel que de mocador no en té res.
És llavors quan ja no necessita ni mocador ni ulleres per veure clar que s'ha comportat com una imbècil i remata la seva imbecilitat anant a buscar al Ramon i fent-li tornar a dir que es vol casar amb ella. Segon paio que deixa al.lucinat en qüestió de minuts. Quan el Ramon li torna a proposar casar-se amb ell, sense entendre res de res, ella accepta.

El món del Toni i la Marta.- Per tal d'allunyar la Marta del David, el Toni li diu que aniran a València a treballar en un puticlub de peles. La Marta no hi vol anar però el Toni l'amenaça amb quedar-se la seva llibreta d'estalvis i en deixar-la sola fent cantonades. La Marta, a desgrat, acaba accedint.

El món de la Carme.- La seva depressió no sembla millorar ni amb la visita del seu pare a qui fa fora de casa amb tot de retrets: "- He estat un munt d'anys sense tu. Ara ja m'hi he acostumat".
La Núria ha passat les vacances de Setmana Santa al seu costat, cuidant-la. Al Sergi no li agrada gens això perquè creu que la Carme li està fent xantatge emocional. Quan la Núria li diu que es quedarà amb ella fins que estigui millor, la Carme deixa de prendre les pastilles que la poden ajudar en la malaltia en un intent desesperat de no perdre la companyia de la seva filla.

El món de la Clara i el Quim.- El Max no vol baixar del burro i continua sense voler parlar ni estar amb ells. La Clara ho porta molt malament perquè se'n sent responsable i creu que ha fallat, altre cop, com a mare. El Quim creu que han fet allò que havien de fer però està amoïnat per la Clara.


Casablanca


Setmana 30

Capítol 145 · Capítol 146 · Capítol 147
· Capítol 148

Tornar a Resums Abril 2001
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
-

Històries Imprevistes
Bl@u



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar