ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
manifestos i
opinions

El portaveu dels ocupants dels quarters de Sant Andreu podria ser expulsat en breu -EuropaPress
VilaWeb19/08/03

El portaveu dels ocupants dels quarters barcelonins de Sant Andreu, el xilè Yerko Toro,
podria ser deportat al seu país de manera "imminent"


El portaveu dels ocupants dels quarters barcelonins de Sant Andreu, el xilè Yerko Toro, podria ser deportat al seu país de manera "imminent".

Segons han informat fonts del col·lectiu en un comunicat, el mateix Toro els ha comunicat avui que al consolat de Xile li acabaven de fer un salconduit, "document imprescindible per a la seva deportació".

El col·lectiu ha indicat que aquest document es fa "poques hores abans del viatge de devolució de l'immigrant al seu país d'origen" i és una "senyal clar de la imminència" del trasllat.

Yerko Toro, que va ser detingut pel Cos Nacional de Policia el passat 7 d'agost, resta internat a la Verneda, després que el jutge rebutgés el recurs de reforma presentat contra la interlocutòria d'internament.

 

Les mateixes fonts assenyalen que la situació és "absolutament anòmala" perquè se li va denegar la sol·licitud de pròrroga del permís de residència fora de termini i per la realització del "salconduit" sense que hi hagi una notificació de l'expulsió.

Aquests elements "indueixen a pensar que Toro pot rebre la seva resolució ferma d'expulsió amb escassa antelació abans de la seva efectiva deportació" amb l'objectiu de la Delegació del Govern d'"evitar el recurs contenciós administratiu contra aquesta expulsió".

El col·lectiu ha assenyalat que es pretén deportar Toro "il·legalment, sense que puguin interposar-se els recursos que la llei d'estrangeria preveu".


difondrem en aquesta web totes les Opinions que ens arribin al Fòrum o per correu-e
sempre que no postulin per accions o postures xenòfobes, racistes, violentes o feixistes

webstap@sant-andreu.com
Fòrum STAP
WEB STAP pàgina d'inici