ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
manifestos i
opinions

Una ocupant de les casernes cau des d'un segon pis - Juan Ruiz
El Periódico 09/08/03

ACCIDENT AL REFUGI DELS 'SENSE SOSTRE' A SANT ANDREU
• Un buldòzer tira a terra un altre dels murs de l'antic recinte militar


Les casernes de Sant Andreu van viure ahir un dia especialment accidentat. D'una banda, una ocupant va caure, en circumstàncies no aclarides, del segon pis d'un dels edificis del complex. De l'altra, van continuar els treballs d'enderrocament de les zones deshabitades.

Valerie M., una noia francesa de 19 anys, es va desplomar des de l'habitació que ocupava a la caserna de la Maestranza. Els seus companys van trucar al 061 i una ambulància es va desplaçar a l'antic recinte militar. Va ser ingressada a l'Hospital de la Vall d'Hebron. "Feia molt poc temps que era aquí, no la coneixíem de res", va declarar Mahha Oulqaid, representant del col.lectiu àrab, que no va saber precisar si la caiguda havia estat fortuïta o intencionada.

 

NERVIS PELS ENDERROCS
A la caserna d'Artilleria, a l'altre costat del passeig de Torras i Bages, tres operaris i un buldòzer van treballar tot el matí per fer caure un dels murs, a la cantonada amb el passeig de Santa Coloma. Segons l'ocupant Karem Elidri, els obrers van intentar demolir primer el seu habitacle. "Però vaig sortir amb tres amics i els vam dir que aquí hi vivia gent", va assenyalar Elidri. Després, els obrers es van concentrar en el mur, que va acabar de caure a les dues del migdia.

L'ambient entre els ocupants era ahir d'inquietud pels enderrocaments. Molts no volen deixar en cap moment els seus habitacles per por que els tirin les quatre parets. "Diuen que respectaran els llocs habitats, però mira què han fet aquest matí. Si no arriben a ser a dins, també ho haguessin tirat a terra", va dir Mahha Oulqaid.


difondrem en aquesta web totes les Opinions que ens arribin al Fòrum o per correu-e
sempre que no postulin per accions o postures xenòfobes, racistes, violentes o feixistes

webstap@sant-andreu.com
Fòrum STAP
WEB STAP pàgina d'inici