Cartes Obertes
Conclusions
de'n Xavier Gómez Ribera, "vetat" per
l'Associació de Veïns de Sant Andreu de Palomar
Cartes Obertes
 


Sant Andreu de Palomar a 1er. de novembre de 2006Després d'aquests dos mesos, d'ençà la primera Carta Oberta a la Junta de l'Associació de Veïns de Sant Andreu de Palomar, que presideix en Lluís Gonzàlez Pagès, en la que els demanava que em diguessin clar i públicament perquè em van "vetar", primer el seu president i després col·legiadament tota la Junta, no he obtingut cap resposta, ni oberta ni privada.


Potser en tinguin uns motius, però deuen ser tant secrets que no els diuen, si més no obertament, públicament. Potser tenen raó... però no la diuen. Jo no sé si en tinc gaire de raó i, clar, no tinc La Raó ni, de bon troç, Tota La Raó. Tinc, això sí, opinió.

Pot ser això? Que no els hi agradi que dóni la meva opinió? I, més encara, que la dóni obertament, públicament, no en cercles tancats, escrita perquè es pugui contestar i contrastar. Potser és això... però no ho diuen.

Potser són les meves maneres? Ves, aquí si que hi tenim poc a fer, sóc així jo, les maneres refinades, cívicament correctes, em cansen, per a un ratet estan bé, però tota l'estona amb un somriure 'profiden' em supera... és lleig que sigui així, potser sí, però és així. Mal, el que se'n diu mal, no n'hi faig a ningú i sóc un veí prou sociable. Pot ser, però, que sigui això... però no ho diuen.

De fet, em fa l'efecte que ben pocs poden afirmar que havent-se rel·lacionat amb mi hagin quedat en pitjor situació de la que ja estaven. Si puc donar un cop de mà el dono. Procuro, és clar, que no m'arribin cops de puny, que és la manera, per a alguns, de tornar-te el cop de mà, de vegades per errors d'apreciació o de traça. Bo i que ser més o menys competent, a última hora, és poc rellevant, la honestedat de la intenció és el què compta, oi?

I per això em sap greu que l'Associació de Veïns degana del meu poble faci aquest joc tancat, obscur. Potser estan dirigits incompetentment, potser no tenen més traça, tant de bo sigui això. El que m'intranquil·litza més és que no veig amb quina intenció "veten" un veí actiu, compromès, honest i no del tot ineficaç.
Què en treuen? Qui en treu què? M'agradaria entendre-ho... però no ho diuen.


Cadascú pot treure les seves pròpies conclusions.
I, qui vulgui, pot dir-les: correu-e, Fòrum STAP, enquesta.


 


Xavier Gómez Ribera
xagori
webmestre de la WEB STAP


Es pot vetar un veí ?
enquesta oberta


· xagori
· Associació de Veïns de Sant Andreu de Palomar
· Estatuts (?)
· Comissió Salvem el Cementiri
· Grup Sant Andreu Per Les Casernes
· T.G.V.
· Coats Fabra
· Sant Andreu RAAAmbla

tornar