habitatge públic
de lloguer
a les casernes
Acord per tirar endavant els equipaments sanitaris a les casernes de Sant Andreu -
El Punt 20/06/09

...el CAP donarÓ servei a uns 30.000 habitants i disposarÓ
d'atenciˇ contÝnua, medicina general i diverses consultes polivalents.


En el marc del conveni entre el Departament de Salut i l'Ajuntament de Barcelona per a la millora de la xarxa sanitÓria, s'ha arribat a un acord per comenšar les obres dels tres equipaments sanitaris que hi ha previstos en el pla director per a les casernes de Sant Andreu. Concretament, el Consorci de la Zona Franca serÓ l'encarregat de construir un centre d'atenciˇ primÓria (CAP), un centre de salut mental i un centre sociosanitari. El Servei CatalÓ de la Salut ha encarregat la gestiˇ dels tres espais sanitaris a l'Institut Municipal d'AssistŔncia SanitÓria (IMAS).

Es calcula que s'invertiran uns 35 milions d'euros en els tres projectes, que entraran en el perÝode de licitacions en breu. Concretament, es preveu la construcciˇ d'un equipament amb diversos usos.

AixÝ, el CAP donarÓ servei a uns 30.000 habitants i disposarÓ d'atenciˇ contÝnua, medicina general i diverses consultes polivalents. Al terreny de les antigues casernes tambÚ hi haurÓ un centre de dia de salut mental i s'atendran adults, infants i joves. I, finalment, es preveu que el centre sociosanitari ofereixi 235 llits.

Inicialment, s'havia previst que els nous equipaments sanitaris es comencessin a aixecar l'any 2008. AtŔs el retard acumulat, els ve´ns han demanat diverses vegades que es construeixin aquests serveis sanitaris, destacant la necessitat d'un nou centre d'atenciˇ primÓria a la zona.

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar
Sant Andreu Per Les Casernes
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP