habitatge públic
de lloguer
a les casernes
Intermón Oxfam es traslladarà al barri de Casernes de Sant Andreu - A. Ballbona
El Punt 25/09/08

L'organització comprarà un solar de 1.400 metres quadrats al Consorci de la Zona Franca de Barcelona,
que n'és el propietari, per un valor de 2,4 milions d'euros.


L'ONG Intermón Oxfam instal·larà la seva seu corporativa al nou barri que es construeix a la zona de les antigues casernes de Sant Andreu. L'organització comprarà un solar de 1.400 metres quadrats al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, que n'és el propietari, per un valor de 2,4 milions d'euros.

Els terrenys tenen una edificabilitat de 5.000 metres quadrats. Intermón Oxfam ara té la seu al carrer de Roger de Llúria número 15 de Barcelona. El solar que ocuparà a Sant Andreu es troba al centre de l'illa que conformen el passeig de Torres i Bages, el passeig de Santa Coloma i el carrer del Coronel Monasterio.

Aquí hi farà un edifici de planta baixa i sis pisos sobre rasant, «un espai més adient» per «afrontar els nous reptes», segons va fer públic l'organització.

Els terrenys de les antigues Casernes, amb 107.000 metres quadrats i 2.000 nous pisos, són una gran zona de creixement de la ciutat. La d'Intermón Oxfam és una de les últimes peces propietat del Consorci el destí de la qual encara s'havia de decidir. L'associació de veïns de Sant Andreu vol que la part restant es destini a equipaments.

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar
Sant Andreu Per Les Casernes
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP