habitatge públic
de lloguer
a les casernes
L'ONU vol que Espanya actuï contra l'especulació immobiliària - Efe
El Periódico 19/02/08

El setge immobiliari, la falta de vivendes de protecció social, el deficient mercat de lloguer
i les nombroses finques buides són altres obstacles a superar a Espanya.


El relator de l'ONU Miloon Kothari va instar ahir Espanya a adoptar mesures contra l'especulació immobiliària, ja que en cas contrari, va advertir, serà impossible aplicar les lleis i compromisos adoptats pels Governs central i autonòmics per promoure l'accés a la vivenda.

Kothari va avançar a Barcelona algunes de les conclusions i recomanacions que inclou en el seu informe sobre la situació de la vivenda a Espanya, que presentarà oficialment el dia 10 de març a Ginebra.



Entre el novembre i el desembre del 2006, el relator de les Nacions Unides va visitar nou ciutats espanyoles (Madrid, Bilbao, Sant Sebastià, Almeria, El Ejido, Roquetas de Mar, Sevilla, Barcelona i Saragossa) per conèixer de primera mà la creixent proble- màtica de l'accés a la vivenda.

Un dels problemes existents des de fa anys, va explicar Kothari, és l'"especulació incontrolada", que ha derivat en casos de corrupció i de marginació dels sectors més desafavorits, com dones, immigrants, joves i gent gran.

SETGE IMMOBILIARI
El setge immobiliari, la falta de vivendes de protecció social, el deficient mercat de lloguer i les nombroses finques buides són altres obstacles a superar a Espanya.

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar
Sant Andreu Per Les Casernes
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP