habitatge públic
de lloguer
a les casernes

Un grup de plataformes veïnals acusa la FAVB de fer seguidisme de l'Ajuntament -

"No ens escolten".

Les plataformes AVE pel Litoral, Vall d'Hebron, Els Tres Turons, pel Soterrament de Sants i l'Associació de Daminificats del Carmel, entre d'altres, han denunciat avui conjuntament que l'Ajuntament de Barcelona no escolta les seves reivindicacions. I acusen la Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB), que aplega la majoria d'entitats veïnals de la ciutat, de "fer seguidisme".

Les plataformes s'han unit per denunciar "les campanyes de l'Ajuntament per semblar una administració dialogant i pròxima, quan en realitat la pràctica habitual és exercir de manera sistemàtica una política de fets consumats, sense marge de maniobra per a la dissidència crítica", diu el comunicat conjunt.

Els col·lectius crítics dels diferents barris es manifestaran simultàniament dimecres vinent a les 20:00h, tot i que cadascú ho farà a la seva zona d'influència.

Les plataformes volen defensar cadascuna els continguts concrets per als quals es van constituir, però reivindiquen plegades l'obligació de l'administració d'escoltar la ciutadania i oferir solucions de consens.

Antoni Mateu, membre de la Plataforma de la Vall d'Hebron, contra la "narcosala", ha volgut destacar que la unió de plataformes "no té cap color polític, perquè cap partit ens ha escoltat", però ha advertit que "si no canvien moltes coses, el govern municipal pot trobar-se amb més d'una sorpresa al maig de 2007".

Mateu ha reconegut que, quan falta poc més d'un any per les eleccions, augmenten les possibilitats de rebre les atencions dels polítics, "perquè els polítics només s'acosten al ciutadà quan hi ha eleccions".tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar
Sant Andreu Per Les Casernes
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP