habitatge públic
de lloguer
a les casernes
Dimiteix el president de l'AV Sant Andreu Nord de Barcelona per un incident durant la festa major - David Marin
El Punt 03/12/05

Soler demana disculpes en nom de l'associació a la comissió de festes però reclama el mateix del conseller Pallarés...

La junta de l'associació de veïns Sant Andreu Nord-Tramuntana va acceptar dijous al vespre la dimissió de qui ha estat president de l'entitat durant els últims sis anys, Carles Blanch. Pren el relleu Joaquim Soler.

Blanch dimiteix després d'uns incidents que van passar diumenge durant un acte de protesta organitzat pel col·lectiu Sant Andreu per les Casernes, al qual pertany l'entitat veïnal. Després del pregó, membres del grup van escalar per sorpresa la seu del districte i hi van penjar una pancarta. Agents de la Guàrdia Urbana van pujar de seguida a retirar-la. Segons ha relatat el nou president de l'associació de veïns, l'acció dels agents va posar en perill una de les activistes i això va fer posar nerviosos els membres del col·lectiu, que van començar a cridar i xiular.

Segons Soler, l'ambient es va escalfar amb un desagradable intercanvi d'insults amb membres de la comissió de festes que es trobaven a la plaça i també el conseller de cultura del districte, Joan Pallarès.

Blanch, amb qui aquest diari no va poder contactar ahir, va presentar la dimissió irrevocable perquè entén que va mantenir una actitud inacceptable en un president veïnal. Soler demana disculpes en nom de l'associació a la comissió de festes però reclama el mateix del conseller Pallarés, que nega haver provocat cap enfrontament. La comissió de festes ha fet un escrit de protesta pels incidents.


tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP