habitatge públic
de lloguer
a les casernes
Crònica bcn-mafia's-point - Ei
Indymedia 29/10/05

"Tot i la poca assistència ha resultat una mani entretinguda i contundent"

A les 12:30h d'avui dissabte unes 150 persones es concentraven a la plaça dels països catalans per manifestar-se contra l'especulació i en concret contra el saló immobiliari de Barcelona.

Es podria dir que hi ha hagut poca gent de molts llocs diferents (Pla caufec, sants, gràcia, raval, Barceloneta i altres). També hi havia un bloc de bicicletes massa crítica.

Al començament s'ha baixat tranquil·lament pel carrer Tarragona tot enganxant cartells cridant consignes i penjant alguna pancarta fins arribar a l'antiga plaça de braus "Les Arenes" a on hi estan construïnt un centre comercial. Allà 3 persones han pujat fins a dalt de tot i han pensat una pancarta que proclamava "+ vivenda social -centres comercials".

Més endavant, i després de donar la volta a la plaça Espanya, s'ha arribat a l'entrada del recinte firal del BCN meeting point a on el guardaven uns 20 antidisturbis de la nacional que de seguida, en vista de la ràbia que es notava en l'ambient, s'han posat els cascos.

S'ha fet un intent d'atravessar la línia blava que ha sigut abortat a base d'empentes per part dels agents. Seguidament s'ha llegit el manifest i s'ha desconvocat la mani amb un fort aplaudiment i s'ha regalat un cubell de fems a la policia.

Això ha irritat especialment a un d'ells que s'ha escapat del ramat i ha començat a repartir entre la gent però ha sigut ràpidament contestat pels manifestants amb patades i llançament d'objectes i fins hi tot amonestat verbalment pel cap del desplegament.

Deprés d'aquests moments tensos la gent ha optat per marxar en grup, ja que no tenia sentit entrar al recinte amb la poca gent que erem, per evitar detencions.

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP