habitatge públic
de lloguer
a les casernes
12.000 pisos protegits més a final del 2006 -
AVUI 14/10/05

La Generalitat haurà engegat 12.000 habitatges de protecció oficial en el període 2004-2006...

La Generalitat haurà engegat 12.000 habitatges de protecció oficial en el període 2004-2006, cosa que facilitarà el compliment del Pacte del Tinell de posar 42.000 habitatges a disposició dels sol·licitants de primera residència. Així ho va manifestar ahir el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Salvador Milà, en presentar les últimes dades sobre habitatge protegit a Catalunya.

Segons el conseller, en aquests moments l'Institut Català del Sòl (Incasol) està construint 1.999 habitatges de protecció oficial corresponents a 62 promocions, una xifra que, segons les dades presentades, duplica l'esforç de la Generalitat en aquesta matèria respecte al 2003.

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP