habitatge públic
de lloguer
a les casernes
Xeringues al col.le - Jesús Buitrago Contreras
El Periódico 22/09/05

...ningú pensa ocupar-se mai més d'aquests terrenys fins que no arribi el negoci de la construcció?

Sóc pare d'un alumne de P3 del CEIP Eulàlia Bota. Aquest col.legi es troba a la cantonada dels carrers Gran de Sant Andreu i Palomar, als terrenys de les antigues casernes militars.

Em demano com pot ser que, a només un any de la inauguració de l'esmentat col.legi (per cert, encara en barracons), els terrenys que l'envolten s'hagin convertit en un abocador d'escombraries i, el que és més preocupant, en punt de reunió de drogaaddictes que deixen escampades per terra les seves xeringues (¿fan falta narcosales?).

Un cop enderrocades les antigues casernes, ningú pensa ocupar-se mai més d'aquests terrenys fins que no arribi el negoci de la construcció? Com a mínim que netegin la brutícia i treguin les xeringues.

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP