habitatge públic
de lloguer
a les casernes
El projecte urbanístic de les antigues casernes de Sant Andreu -
El Punt 21/07/05

El Consorci de la Zona Franca és l'encarregat de desenvolupar un projecte urbanístic a la ciutat
que té poc a veure amb la seva naturalesa d'organisme econòmic.

El Consorci de la Zona Franca és l'encarregat de desenvolupar un projecte urbanístic a la ciutat que té poc a veure amb la seva naturalesa d'organisme econòmic. Es tracta de la reforma de l'espai que ocupaven les casernes de Sant Andreu, avui demolides, que el consorci va comprar el 2004 per 83 milions d'euros.

El projecte de l'arquitecte Manuel de Solà-Morales, que actualment estè en fase d'estudi a l'Ajuntament, preveu la construcció de 1.200 habitatges, la meitat dels quals seran de protecció oficial. També està previst que 94.300 m2 de sostre es destinin a diversos equipaments pactats amb els veïns, mentre que 57.000 dels 107.450 m2 seran zona verda.

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP