habitatge públic
de lloguer
a les casernes
El Consorci de la Zona Franca invertirÓ 783 milions durant els pr˛xims 5 anys - A.S.
El Periódico 15/07/05

...un projecte immobiliari a les antigues casernes de Sant Andreu...

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) invertirÓ 783 milions d'euros (130.280 milions de pessetes) al llarg dels pr˛xims cinc anys, segons va anunciar ahir el delegat de l'Estat en aquest organisme, Manuel Royes. Aquesta suma servirÓ per completar un edifici d'oficines al parc logÝstic de la Zona Franca, un projecte immobiliari a les antigues casernes de Sant Andreu o un port sec en un radi d'uns 50 quil˛metres al voltant de l'Órea de Barcelona.

Royes va presentar ahir la mem˛ria de l'any 2004, que es va tancar amb un excedent de 32 milions d'euros, respecte als 31,9 del 2004. El CZFB invertirÓ juntament amb Abertis 23 milions en la construcciˇ d'un nou edifici d'oficines al parc logÝstic de la Zona Franca, que serÓ ocupat per empreses del grup Abertis; i dues naus logÝstiques de 20.000 metres.

Un altre dels projectes del Consorci, amb una inversiˇ prevista de 89 milions d'euros, Ús l'actuaciˇ a les antigues casernes de Sant Andreu. L'avantprojecte s'estÓ negociant amb l'Ajuntament.

Royes va considerar "imprescindible" la construcciˇ d'un port sec per descongestionar de trÓnsit de camions la zona portuÓria de Barcelona. Encara no hi ha una ubicaciˇ definitiva per a aquestes 200 hectÓrees. La inversiˇ serÓ de 90 milions. El CZFB ha encarregat un estudi per veure quines activitats econ˛miques poden servir com a revulsiu per instal.lar a les 50 hectÓrees de Seat que el consorci recuperarÓ en els pr˛xims tres anys, amb una inversiˇ de 140 milions.

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acciˇ Cat˛lica Obrera
MCJ
Moviment CristiÓ de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP