habitatge públic
de lloguer
a les casernes
Els promotors prometen fer 100.000 pisos de protecciˇ oficial a l'any - Francisco J. de Palacio
El Periódico 08/07/05

...Chicote va preferir no donar dades sobre el nombre de vivendes de lloguer que posaran en marxa els promotors...

El president de l'Associaciˇ de Promotors Constructors d'Espanya (APCE), Guillermo Chicote, estÓ entusiasmat amb el nou pla de vivenda 2005-2008 i calcula que, grÓcies als canvis que introdueix, el sector privat serÓ capaš de posar en venda entre 80.000 i 100.000 vivendes protegides (VPO) cada any, mÚs del doble de les 40.000 actuals. Aquesta xifra se sumarÓ a les iniciatives que realitzin les administracions, amb la qual cosa Ús factible arribar a les 180.000 actuacions en vivenda promeses pel Govern, va explicar Manuel MartÝn, secretari general d'APCE.

Encara que Chicote va preferir no donar dades sobre el nombre de vivendes de lloguer que posaran en marxa els promotors, va assegurar que la nova normativa permetrÓ al sector privat llanšar- se a aquest segment de negoci com una nova via de diversificaciˇ, ja que el nou pla fa del lloguer una opciˇ molt rendible.

Chicote va aclarir que tot aix˛ no podrÓ realitzar-se si les comunitats aut˛nomes no adapten el pla a les seves legislacions. L'APCE tambÚ ha demanat als ajuntaments que s'impliquin en la posada a disposiciˇ de s˛l. "Seria trist que el Govern hagi fet els deures, nosaltres estiguem disposats a fer-los, i el pla no es porti a terme per deixadesa de les autonomies i els ajuntaments", va manifestar Chicote.

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acciˇ Cat˛lica Obrera
MCJ
Moviment CristiÓ de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP