habitatge públic
de lloguer
a les casernes
L'Ajuntament de Barcelona projecta construir 1.362 habitatges protegits - M.F.
AVUI 27/04/05

...Xavier Casas, va asegurar que amb aquestes noves promocions "s'està per sobre de les previsions d'habitatge protegit"...

L'Ajuntament de Barcelona va donar a conèixer ahir l'emplaçament de 1.362 nous habitatges de protecció que s'inscriuen en els 10.000 que el PSC va prometre construir durant la campanya per les municipals del maig del 2003. D'aquest total, 1.045 seran de nova construcció i 137 estaran en edificis rehabilitats.

L'equip de govern assegura que durant el 2004 es van acabar a Barcelona 1.806 habitatges protegits i que aquesta xifra representra un 38,9% de tots els habitatges que es van fer l'any passat a Barcelona. A preguntes dels informadors sobre les vegades que l'equip de govern ha presentat aquestes mesures per a la promoció de l'habitatge i si aquests 1.806 pisos de l'any 2004 eren un projecte del mandat anterior, el primer tinent d'alcalde, Xavier Casas, va asegurar que amb aquestes noves promocions "s'està per sobre de les previsions d'habitatge protegit":

"Preteníem posar en marxa 10.000 nous habitatges en tres anys i ja estan en estudi, projecte o construcció 10.707".

En una de les promocions, que es farà a Nou Barris, de 336 pisos la meitat seran en règim concertat, que és una nova figura de la llei d'urbanisme de Catalunya, per cobrir "la demanda de les persones que no poden accedir a la borsa de protecció", segons Xavier Casas.

El president de l'Institut Municipal de l'Habitatge, Eugeni Forradelles, va explicar que a partir d'ara totes les actuacions hauran d'adjuntar la memòria social d'habitatge, un altre requisit de la nova la llei, que servirà per conèixer "a qui, com i per què està dirigida una promoció d'habitatge".

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP