habitatge públic
de lloguer
a les casernes
Aznar compra una casa de 358.000 € a Marbella -
El Periódico 25/04/05

Per fer més suportable la seva càrrega fiscal,
l'excap de Govern ha constituït juntament amb la seva dona l'entitat Famaztella...

José María Aznar s'ha comprat una casa a Marbella, segons revela la revista Tiempo al seu número d'aquesta setmana. La segona residència està situada a la denominada nova milla d'or, entre Puerto Banús i Estepona, i està envoltada de camps de golf i altres equipaments. Segons assegura el setmanari, l'expresident del Govern ha començat a rendibilitzar la seva sortida de la Moncloa, ja que des que va deixar el càrrec ha multiplicat per set els seus ingressos.

La casa, que va ser inscrita al registre civil de la localitat malaguenya d'Estepona el dia 23 de juliol del 2004 a nom de l'expresident i de la seva dona, Ana Botella, està valorada en 358.000 euros. Per adquirir la segona residència, Aznar va sol.licitar un crèdit a Cajamadrid de 210.000 euros a un interès fix del 2,7% anual durant els 18 primers mesos, que després es convertirà en variable. El capital de la família Aznar es veurà incrementat en el transcurs dels pròxims anys. L'exdirigent ha passat de guanyar 84.000 euros anuals (14 milions de pessetes), quan era president del Govern central, als gairebé 600.000 euros (100 milions) que pot arribar a cobrar a partir d'ara, afirma el setmanari.

Aquests ingressos són la suma del que percep Aznar com a expresident; com a conseller vitalici d'Estat; com a professor a la universitat nord-americana de Georgetown; com a conferenciant internacional, i pel contracte que va firmar amb Planeta per publicar tres llibres, dos dels quals ja han sortit al carrer amb gran èxit de vendes (a la foto, Aznar i Botella, amb el seu fill Alonso, la setmana passada en la presentació de l'última obra de l'expresident).

Per fer més suportable la seva càrrega fiscal, l'excap de Govern ha constituït juntament amb la seva dona l'entitat Famaztella, una societat limitada que va ser creada el 15 de juny del 2004, tres mesos després de la seva sortida del palau de la Moncloa, segons revela la mateixa publicació.

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP