habitatge públic
de lloguer
a les casernes
L'Ajuntament tolera un bloc d'oficines en un solar d'equipaments -
e-notícies 27/03/05

...l’Ajuntament permet a la immobiliària Espais aixecar a Barcelona un bloc d’oficines en un solar d’equipaments del 22@.

El Grup Municipal de Convergència i Unió a Barcelona, que presideix Xavier Trias, ha denunciat que l’Ajuntament permet a la immobiliària Espais aixecar a Barcelona un bloc d’oficines en un solar d’equipaments del 22@.

L’empresa Espais construeix al solar de l’antiga fàbrica de Can Jaumandreu un edifici que comercialitza com a “oficines de lloguer” en uns terrenys qualificats de 7@ cedits per Barcelona Activa, agència municipal de promoció econòmica, i que els veïns del Poblenou rebutgen per excés d’alçada.

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP