habitatge públic
de lloguer
a les casernes
L’Ajuntament de Barcelona menteix - Enric Font. Grup Sant Andreu per les Casernes

A mi se’m cauria la cara de vergonya d’enganyar d’aquesta manera amb les xifres!.

L’Ajuntament de Barcelona va convocar una reunió amb les associacions de veïns de Sant Andreu i altres entitats veïnals per a explicar-nos quins són els seus plans per als terrenys (abans de que els deixessin vendre eren públics) de les casernes de Sant Andreu.

Quina és la nostra sorpresa quan veiem que la seva proposta de 50% d’habitatge protegit i 50% de privat, amb la que NO estem d’acord ja que la considerem un robatori, s’havia transformat en 20.000 m2 de pisos públics, i 80.000 m2 de pisos privats.

A mi se’m cauria la cara de vergonya d’enganyar d’aquesta manera amb les xifres! No contents amb això han publicat un comunicat en el qual afirmen que ja hi ha entesa per les casernes.

Que sàpiguen que seguirem lluitant, i que no ens robaran! Exigim el 100% d’habitatges públics, exigim honestedat i transparència.

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP