habitatge públic
de lloguer
a les casernes
Ens volen ensarronar - Genís Pascual Porret vicepresident AVV Sant Andreu de Palomar

... que es compleixi el que diu el govern de l'Estat, que en terreny públic l'habitatge serà públic.

A Sant Andreu de Palomar ja fa un any que esperem que es concretin els usos dels més de cent mil m. de les casernes de Torres i Bages.

Fa un any que reivindiquem que en terreny públic ho volem tot públic, tant els equipaments i zona verda com tot l'habitatge, ja que quan els va comprar el Consorci de la Zona Franca ens va preocupar el seu afany lucratiu.

Per tant, podeu imaginar la nostra sorpresa i indignació quan hem sabut que no preveuen complir ni mínimament el que l'Ajuntament havia garantit.

És fals que prevegin fer un 50 per cent de pisos (que no és el mateix que m) públics. En volen fer escassament un 20 per cent en sòl d'habitatge i perquè surtin els números volen posar en terreny d'equipaments i parc tot de pisos dotacionals (de joves, assistits, etc.). Això quan tenen més de 50.000 m qualificats d'habitatge i quan encara trobem a faltar tants equipaments i zona verda.

I a sobre fan públic als mitjans de comunicació que les entitats hi estem d'acord! Qui hi pot estar d'acord? No demanem res de l'altre món: els equipaments i la zona verda que ens calen i que es compleixi el que diu el govern de l'Estat, que en terreny públic l'habitatge serà públic.

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP