habitatge públic
de lloguer
a les casernes
Mort a Ciutat Vella per mobbing immobiliari -
Indymedia 25/02/05

Aquest diumenge 13 al matí un veí s’ha suicidat tirant-se pel forat de l’escala.
Era una persona que vivia sola des de la mort dels seus pares, en el mateix pis on va nèixer.

Un altre cas de mobbing a Ciutat Vella amb resultat de mort Aquest diumenge 13 al matí un veí s’ha suicidat tirant-se pel forat de l’escala. Era una persona que vivia sola des de la mort dels seus pares, en el mateix pis on va nèixer. Els últims dies estava molt neguitós: havia rebut una estranya carta de l’administrador, tenia un lloguer antic i sabia per rumors que tota la finca havia estat adquirida per un nou propietari no identificat (segurament un d’aquests especuladors “sense rostre” que s’han fet els amos de la nostra ciutat i que no respecten a les persones).

No és el primer cas i no serà l’últim si amaguem el que està passant d’una forma cada cop més descarada i inaceptable, amb el consentiment i/o la ineptitud de les Administracions que haurien de vetllar pels drets dels ciutadans.

Carlos R. et recordem.

Veïns de Pça. Duc de Medinaceli 4


tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP