habitatge públic
de lloguer
a les casernes
El conseller Milà assegura que l'habitatge és el primer problema social
i que per això ha de ser la primera política
- Europa Press
VilaWeb 10/02/05

"la Generalitat vol dotar per primera vegada Catalunya d''una política de habitatge".

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Salvador Milà, ha assegurat aquest migdia a Manresa (Bages) que "l''habitatge és el primer problema social i ha de ser la primera política". Per aquesta raó, ha dit, "la Generalitat vol dotar per primera vegada Catalunya d''una política de habitatge".

Milà ha explicat aquest matí a la capital de la comarca del Bages les claus del nou Pla per al Dret a l''Habitatge de la Generalitat, en la jornada de presentació del nou decret de desplegament del Pla per al Dret a l''Habitatge 2004-2007.

En la jornada, el conseller ha recordat també que determinades polítiques públiques de construcció i habitatges es van fer durant la dictadura i que per aquesta raó "un barri com el Carmel avui dia ja no s''hauria construït, igual que en el cas del barri de l''Estació de Sallent", construït sobre una mina.

La jornada de debat i de presentació del decret ha estat organitzada per la secció catalana de l''Associació de promotors públics d''Habitatge i Terra (AVS), a través de la societat municipal de Manresa FÒRUM, amb l''objectiu d''aprofundir en els continguts del nou decret.

A la tarda la jornada se centra a les accions promogudes en el procés de revitalització del nucli antic de Manresa, i concretament amb el programa de accions recentment aprovat per la Generalitat en el marc del Pla de Barris i Àrees Urbanes que requereixen atenció especial.

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP