habitatge públic
de lloguer
a les casernes
Zapatero afirma que "el Govern central dóna sòl a la gent, no als especuladors" - 'última hora'
El Periódico 30/01/05

Zapatero ha animat sindicats i associacions veïnals a participar activament en el projecte
i a exigir a les administracions que compleixin els seus compromisos.

El president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, ha afirmat que es comencen a veure els resultats de l'aposta socialista per la vivenda pública i ha dit que l'existència d'un ministeri específic està fent que "el sòl sigui per a la gent i no per als especuladors". El cap de l'Executiu ha presentat avui en una acte públic del Partit Socialista de Madrid (PSM) la denominada operació Campament com l'emblema de la política de vivenda del PSOE i la seva aposta de donar prioritat a les famílies treballadores i als joves, després d'una etapa en què "s'ha especulat massivament en benefici de pocs".

Zapatero ha animat sindicats i associacions veïnals a participar activament en el projecte i a exigir a les administracions que compleixin els seus compromisos. També ha defensat la creació del Ministeri de la Vivenda i la gestió de la seva titular, María Antonia Trujillo, present també l'acte.

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP