habitatge públic
de lloguer
a les casernes
Acord per urbanitzar les casernes de Sant Andreu -
AVUI 26/01/05

El districte de Sant Andreu i la comissió d'associacions de veïns del 'barri'
han arribat a un principi d'acord per al repartiment de la superfície que s'urbanitzarà a les antigues casernes.

El districte de Sant Andreu i la comissió d'associacions de veïns del 'barri' han arribat a un principi d'acord per al repartiment de la superfície que s'urbanitzarà a les antigues casernes. L'espai té 110.000 m2, dels quals 57.000 seran zones verdes i espai per als vianants. A la resta, el Consorci de la Zona Franca hi construirà 1.200 habitatges, la meitat dels quals de protecció. Amb el pla només quedaran 5.000 m2 per definir.

A banda dels habitatges, els solars acolliran una escola pública, una de bressol, diversos apartaments de lloguer per a joves i altres per a gent gran, una caserna dels Mossos, un centre cívic, una residència sociosanitària, un CAP i una residència d'estudiants.

L'Ajuntament ha encarregat a Ignasi de Solà-Morales la redacció de l'avantprojecte urbanístic.

El president del grup municipal de CiU, Xavier Trias, va queixar-se ahir que l'Ajuntament hagués hagut de pagat 83 milions per les casernes, quan Madrid ha rebut gratuïtament un solar molt més gran, "del govern amic del PSOE", i farà el 70% de pisos a preu taxat.

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP