habitatge públic
de lloguer
a les casernes
Al Bon Pastor la volen -
El Punt 24/01/05

Mentre a Sant Andreu no la volen, al Bon Pastor no li fan ni fàstics a la comissaria.

Mentre a Sant Andreu no la volen, al Bon Pastor no li fan ni fàstics a la comissaria. Ben al contrari. En una reunió amb prop d'un centenar de veïns al centre cívic, convocada fa una setmana per l'associació Avis del Barri, es va donar forma a una demanda que, segons els promotors, fa temps que corre pel barri: hi cal més seguretat i els Mossos hi haurien d'anar.

Han aconseguit el suport del grup municipal de CiU. El seu president, Xavier Trias, era present en aquella reunió i es va mostrar favorable a la construcció de la comissaria del districte en aquest barri.

També hi era l'exconsellera d'Interior, la diputada Núria de Gispert. «Si és que a més a més hi ha uns bons terrenys lliures aquí mateix», els va dir Trias durant la reunió, en la qual va anunciar que ho demaria a l'Ajuntament. Dimarts passat, Trias matisava aquesta opinió, conscient de les dificultats de canviar una obra, el tràmit de la qual ja està en marxa: «Ho acabem de parlar amb el districte i hem aconseguit que com a mínim es pugui fer al Bon Pastor una subseu policial.» En una subseu els ciutadans poden fer tràmits administratius amb els Mossos, com ara la interposició de denúncies.

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP