habitatge públic
de lloguer
a les casernes
Els lloguers van pujar un 10% a Barcelona -
El Periódico 09/01/05

...una altra de les característiques del 2004 va ser l'augment de la contractació i del parc de vivendes en règim de lloguer...

El preu mitjà dels lloguers contractats a Barcelona el tercer trimestre del 2004 es va situar en 722,27 euros, xifra que va suposar un increment del 10% respecte al tercer trimestre del 2003.

Segons les dades de la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona, citades per Efe, una altra de les característiques del 2004 va ser l'augment de la contractació i del parc de vivendes en règim de lloguer, fet que denota que el mercat tendeix a l'estabilitat.

La inflació dels lloguers acumulada durant els tres primers trimestres de l'any passat és igual a la de l'any 2003, però mentre que llavors la tendència era netament creixent, ara apunta a la contenció, segons els serveis de la Cambra.

Els districtes on menys va pujar el preu mitjà dels lloguers van ser Horta-Guinardó i les Corts, amb una alça de l'1,11% i del 3,13%, respectivament. Els que van registrar una pujada més notable van ser Nou Barris (16,51%) i Gràcia (14,98%).

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP