habitatge públic
de lloguer
a les casernes
El govern iniciarà 4.000 pisos socials l'any 2005 -
AVUI 19/11/04


La conselleria de Medi Ambient i Habitatge té un pressupost de 1.105,95 milions per al 2005, un 27% més que l'any passat.

El govern començarà a construir 4.000 habitatges de protecció oficial arreu de Catalunya a partir del mes de gener. D'aquesta xifra, dues terceres parts es destinaran al lloguer. Els pisos s'edificaran a través de l'Institut Català del Sòl (Incasol) i, segons va explicar ahir el secretari d'Habitatge, Ricard Fernández Ontiveros, el projecte és possible gràcies al sòl gratuït que han cedit diversos ajuntaments catalans repartits arreu del territori.

La previsió del govern no inclou els terrenys que finalment se cediran a associacions veïnals, cooperatives i sindicats perquè facin de seu social, fet que suposa que la xifra final d'aquest tipus d'habitatge augmentarà a finals d'any.

Fernández Ontiveros va destacar que en els últims exercicis l'Incasol havia construït entre 1.000 i 1.200 pisos protegits anuals.

D'altra banda, l'empresa pública Adigsa, que té un pressupost de 59 milions d'euros per a l'any que ve, es concentrarà a concedir subvencions als promotors per potenciar l'habitatge de lloguer, a més de portar a terme rehabilitacions i millores en la mobilitat.

La conselleria de Medi Ambient i Habitatge té un pressupost de 1.105,95 milions per al 2005, un 27% més que l'any passat.

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP