habitatge públic
de lloguer
a les casernes
Els nous pisos als quarters de Sant Andreu trigaran com a mínim sis mesos - Jordi Mumbrú
20 Minutos 18/11/04


Per cedir-los cal l’aprovació del Pla de Millora Urbana, que encara s’ha de discutir.

Els terrenys on hi havia les antigues casernes de Sant Andreu seguiran tal i com estan fins d’aquí a sis mesos, com a mínim, segons va assegurar ahir el primer tinent d’alcalde, Xavier Casas.

Actualment, els terrenys són propietat del Consorci de la Zona Franca i fins que aquest no els cedeixi a l’Ajuntament, no es podran fer ni la caserna dels Mossos d’Esquadra, ni els pisos de protecció, ni els altres equipaments socials previstos. Per cedir-los, però, cal l’aprovació del Pla de Millora Urbana, que encara s’ha de discutir.

De moment, en aquests terrenys hi ha una llar d’infants instal·lada en uns mòduls prefabricats.

Vivendes de protecció
Els veïns de Sant Andreu han endegat diferents mobilitzacions per demanar a l’Ajuntament que tots els pisos que es facin en aquests terrenys siguin de protecció oficial i es destinin als veïns de la zona. El compromís, de moment, és que siguin de protecció en un 50%.


tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP