habitatge públic
de lloguer
a les casernes
La Caixa i l'ajuntament impulsen pisos de lloguer accessible - Patrícia Castan
El Periódico 03/11/04


VIVENDA SOCIAL.

L'alcalde Joan Clos i el president de La Caixa, Ricard Fornesa, van firmar ahir un conveni per construir i gestionar entre 300 i 500 pisos de protecció pública en rè- gim de lloguer assequible, destinats a menors de 35 anys i a majors de 65. Les primeres promocions, que possiblement es portaran a terme en un solar al carrer de Pallars (districte 22@) i en un altre de Roquetes (Nou Barris), sumaran entre 220 i 290 pisos i estaran a punt en dos anys.

El pacte s'inscriu dins el Pla de Vivenda de Barcelona 2004-2010, que persegueix facilitar l'accés a la vivenda als sectors que ho tenen més difícil. Amb un parc de pisos de lloguer que a Barcelona representa entre el 12 i el 15% del total, segons Clos, i a preus astro- nòmics, la promoció pública s'ha convertit en prioritària.


Fornesa va destacar que La Caixa pretenia "atendre necessitats" i que els beneficis obtinguts revertirien en noves promocions.

Aquesta entitat bancària preveu començar a construir més de mil pisos socials abans de l'any 2006, encara que la tasca d'identificar solars accessibles cada vegada és més complicada. Els nous pisos, d'una superfície de 50 metres quadrats (40 d'útils), s'adjudicaran als sol.licitants mitjançant sorteig.tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP