habitatge públic
de lloguer
a les casernes
El Govern endarrereix fins al 2006 l'entrada en vigor del pla de la vivenda -
El Periódico 14/10/04


El Ministeri de Vivenda ha decidit endarrerir fins al 2006 l'entrada en vigor del pròxim pla plurianual en matèria de vivenda...

El Ministeri de Vivenda ha decidit endarrerir fins al 2006 l'entrada en vigor del pròxim pla plurianual en matèria de vivenda, que, en un principi, estava ideat per al període 2005-2008.

Durant la seva compareixença davant la Comissió de Foment i Vivenda del Senat, la ministra de Vivenda, María Antonia Trujillo, ha explicat que el futur pla rellevarà el vigent, elaborat pel PP per al període 2002-2005, i ha d'estar pressupostat, motiu pel qual no es podrà començar a aplicar fins al 2006.

Segons la ministra, el pressupost reservat per a l'any que ve en matèria de vivenda és "positiu", ja que puja a 887,6 milions d'euros, cosa que suposa un increment de gairebé el 32 per cent respecte al previst pel PP per a aquest exercici.

No obstant, no inclou partides extraordinàries per al futur pla de vivenda, per la qual cosa aquest entrarà en vigor en el 2006, tal com ha detallat Trujillo, que no ha volgut aclarir quin serà l'horitzó temporal d'aquesta iniciativa.

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP