habitatge públic
de lloguer
a les casernes
La trobada d'entitats servirà per reivindicar les casernes per Sant Andreu - Xavi Mora


La plaça de Can Fabra és l'espai escollit per què les associacions exposin tot el dia.

El dia 9 d'octubre tindrà lloc un dels actes més importants a Sant Andreu: La trobada d'entitats, que servirà per reivindicar, de nou, el 100% d'habitatge públic a l'espai de les antigues casernes de Torras i Bages i que tots els equipaments que s'edifiquin siguin públics. Al llarg de tot el dia, hi haurà diversos plafons informatius on es podrà llegir totes les reivindicacions de Sant Andreu per les Casernes, el col·lectiu que lluita perquè els solars de les casernes es detinin a fer equipaments per Sant Andreu. El lloc escollit serà la plaça de Can Fabra i les activitats començaran a partir de dos quarts d'11 del matí.

Hi haurà un total de quinze carpes blanques i a cadascuna d'elles s'instal·laran diverses taules i les entitats inscrites --unes 25-- podran ensenyar quines són les principals activitats que fan a la seva associació.

Entre les entitats que ja han confirmat la seva presència a la trobada hi ha l'Associació de Veïns de Sant Andreu de Palomar i la de Sant Andreu-Nord Tramuntana, l'Ateneu de Sant Andreu, Els Catalanistes, La Lira, els agrupaments escoltes Flor de Neu i Jaume I, les Joventuts Obreres Cristianes, el Diables de Sant Andreu i les Ànimes de Foc, entre d'altres.

A dos quarts d'11 del matí, hi haurà una gimcana per als més petits que acabarà amb una xocolatada. A continuació, està previst que les Ànimes de Foc facin una tabalada.

Tot seguit, els representatnts de les entitats i totes aquelles persones que vulguin podran participar al dinar de germanor i la botifarrada.

L'acte es concluirà amb un espectacle de les Ànimes de Foc i els Diables.

"Ens hem trobat amb limitacions per part de l'Ajuntament per col·locar un punt de llum i han al·legat que hi ha restriccions pressupostàries", explica Genís Pasqual, representant de Sant Andreu per les Casernes.
imatges de la 1a. Trobada d'Entitats Per Les Casernes

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acciˇ Cat˛lica Obrera
MCJ
Moviment CristiÓ de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP