habitatge públic
de lloguer
a les casernes
Els pisos de les eleccions - V.C.R.
AVUI 01/10/04


Oportunament uns mesos abans que se celebressin les eleccions municipals de l'any 2003, l'Ajuntament de Barcelona va treure una promoció de pisos de renda baixa per a gent jove.

Oportunament uns mesos abans que se celebressin les eleccions municipals de l'any 2003, l'Ajuntament de Barcelona va treure una promoció de pisos de renda baixa per a gent jove.

A part de l'espectacle del sorteig en si, que no comentaré perquè ja va ser prou comentat en el seu moment, resulta que l'Ajuntament continua rient-se de nosaltres.

Vaig tenir la sort que em toqués un pis de la promoció de Marina: un any i sis mesos després encara estem esperant que ens entreguin les claus del pis.

Primer havia de ser el juny de 2004, després el setembre de 2004 i finalment sembla que serà a mitjans del mes d'octubre (segons m'ha informat "molt amablement" el senyor recepcionista, que no és la persona responsable del Patronat Municipal de l'Habitatge, on he hagut de trucar si volia tenir alguna informació sobre què estava passant i per què s'estaven endarrerint tant les coses).

¿Ara que ja ha aconseguit guanyar les eleccions, Sr. Clos, quan pensa entregar-nos els pisos que tant ens va prometre? De moment, nosaltres ja portem tants mesos de retard com vostè exercint el seu càrrec.

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP