habitatge públic
de lloguer
a les casernes
Arribada a l'escola. Olivella estrena centre. Nous col·legis a les antigues casernes. - .
El Punt 16/09/04


El CEIP Eulàlia Bota del 'barri' de Sant Andreu de Barcelona
es va posar en marxa ahir als antics terrenys de les casernes militars.


Moltes campanes i sirenes de les escoles van començar a sonar a les nou en punt del matí, coincidint amb l'obertura de les portes dels centres. A la imatge, una mare acomiadant la seva filla ahir al CEIP Pere Vila de Barcelona, al passeig de Lluís Companys. L'escola, que començarà amb 15 alumnes per aula i moltes vacants, ha aconseguit per aquest curs dos professors més, després de les protestes del curs passat de l'associació de pares.

El municipi més petit del Garraf, amb més de 1.800 habitants, va estrenar la seva primera escola ahir. El nou centre està situat a la urbanització Mas Milà i té capacitat per a 225 alumnes. Tot i això, les aules de primària del col·legi no s'han omplert aquest curs, si bé les classes d'educació infantil estan plenes.

L'escola d'Olivella evitarà, a partir d'ara, que els alumnes del municipi s'hagin de desplaçar a altres pobles diàriament.

El CEIP Eulàlia Bota del 'barri' de Sant Andreu de Barcelona es va posar en marxa ahir als antics terrenys de les casernes militars. A la imatge, una aula de P-3 a les nou del matí, en el moment de començar el curs. És previst que l'edifici definitiu es construeixi abans de tres anys, al costat dels barracons que s'han instal·lat de manera provisional.

A Barcelona s'han obert dues escoles més en aules prefabricades.


tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP