habitatge públic
de lloguer
a les casernes
El Senat aprova la cessió del castell de Montjuïc - .
AVUI 14/09/04


La moció demana la derogació de la llei del 1960
"d'acord amb els criteris que s'estableixin entre el ministeri de Defensa i l'Ajuntament de Barcelona"


La comissió de defensa del Senat va aprovar ahir per unanimitat de tots els grups, inclòs el PP, una moció de l'Entesa Catalana de Progrés, que va defensar el seu portaveu Carles Bonet, per la qual s'insta el govern de l'Estat a agilitzar el procés d'elaboració d'un projecte de llei que permeti la cessió definitiva del castell de Montjuïc a l'Ajuntament de Barcelona.

En la moció es recorda que la cessió del castell de Montjuïc està "condicionada" per la llei 52/1960, "que va ser aprovada per les Corts franquistes", i que en el reglament del patronat, que dimana d'aquesta llei i serveix per gestionar tot el conjunt, "els representants municipals continuen estant-hi en minoria".

La moció demana la derogació de la llei del 1960 "d'acord amb els criteris que s'estableixin entre el ministeri de Defensa i l'Ajuntament de Barcelona".

El grup municipal del PP va votar contra la cessió quan es va debatre en el plenari de l'Ajuntament de Barcelona, però ahir hi va votar a favor.

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP