habitatge públic
de lloguer
a les casernes
El Senat aprova la cessiˇ del castell de Montju´c - .
AVUI 14/09/04


La mociˇ demana la derogaciˇ de la llei del 1960
"d'acord amb els criteris que s'estableixin entre el ministeri de Defensa i l'Ajuntament de Barcelona"


La comissiˇ de defensa del Senat va aprovar ahir per unanimitat de tots els grups, incl˛s el PP, una mociˇ de l'Entesa Catalana de ProgrÚs, que va defensar el seu portaveu Carles Bonet, per la qual s'insta el govern de l'Estat a agilitzar el procÚs d'elaboraciˇ d'un projecte de llei que permeti la cessiˇ definitiva del castell de Montju´c a l'Ajuntament de Barcelona.

En la mociˇ es recorda que la cessiˇ del castell de Montju´c estÓ "condicionada" per la llei 52/1960, "que va ser aprovada per les Corts franquistes", i que en el reglament del patronat, que dimana d'aquesta llei i serveix per gestionar tot el conjunt, "els representants municipals continuen estant-hi en minoria".

La mociˇ demana la derogaciˇ de la llei del 1960 "d'acord amb els criteris que s'estableixin entre el ministeri de Defensa i l'Ajuntament de Barcelona".

El grup municipal del PP va votar contra la cessiˇ quan es va debatre en el plenari de l'Ajuntament de Barcelona, per˛ ahir hi va votar a favor.

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acciˇ Cat˛lica Obrera
MCJ
Moviment CristiÓ de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP