habitatge públic
de lloguer
a les casernes
Defensa comença a cedir terrenys per a pisos socials -.
El Periodico 11/09/04


DECISIONS DEL CONSELL DE MINISTRES
• L'operació permetrà fer 2.408 vivendes a Saragossa i Guadalajara
.

El Consell de Ministres va començar ahir a adoptar mesures per incrementar el sòl disponible per poder construir vivendes socials. L'Executiu va aprovar dos acords pels quals s'autoritza l'adjudicació de terrenys propietat del Ministeri de Defensa per a la construcció de 2.408 vivendes per a 8.500 persones a Saragossa i Guadalajara.

La vicepresidenta del Govern, María Teresa Fernández de la Vega, va explicar que "aquestes són mesures que entren dins del marc de les moltes que estem adoptant en l'àmbit de la vivenda". Va afegir que "es tracta de sòl públic, amb el qual el Govern té la voluntat d'avançar en el compromís adoptat d'utilitzar tots els instruments que estiguin al seu abast per a la construcció de vivenda protegida amb la col.laboració de les autonomies i els ajuntaments".

La Gerència d'Infraestructura i Equipament de la Defensa vendrà el terreny de Saragossa en adjudicació directa a l'Empresa Pública Sòl i Vivenda d'Aragó i el Govern d'Aragó hi construirà 1.404 vivendes protegides. El mateix ens alienarà, en adjudicació directa, a la Junta de Castella-la Manxa, una propietat a Guadalajara, en què aixecaran 1.004 pisos socials.

Segons ha manifestat l'Executiu, mitjançant aquests convenis compleix el compromís de promoure l'accés als ciutadans a la vivenda evitant l'especulació amb el sòl públic. Les dues operacions s'integren en la política que impulsa el Ministeri de Vivenda i que inclou el recent acord per construir un total de 1.700 vivendes protegides al Port Exterior de la Corunya i la construcció de 2.700 pisos més per part de l'Entitat Pública Empresarial del Sòl a Guadalajara i Astúries.

tornar a la pàgina d'aquesta opinió

Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP