habitatge públic
de lloguer
a les casernes
Descampats abandonats -.
El Punt 03/09/04


El barri de Porta arrossega una llarga desgràcia urbanística, que són els seus descampats...

El barri de Porta arrossega una llarga desgràcia urbanística, que són els seus descampats situats estratègicament a l'entorn del parc de Can Dragó, entre els carrers del Pintor Alsamora -a tocar de la paret del cementiri de Sant Andreu- Rio de Janeiro -que no és un carrer sinó una gran esplanada de sorra- Andreu Nin i l'avinguda Piferrer. Dotze anys de descampats abandonats, totalment foscos a la nit, amb bons racons a on poder passar desapercebuts han afavorit que la zona acabi sent coneguda per tothom com el «Bronx».

Els veïns i comerciants van demanar que quedés recollit en el pla d'actuació municipal (PAM) un projecte per reorganitzar urbanísticament aquests terrenys. «La resposta que vam rebre va ser que això ja està en el pla de reforma interior de Porta», comenten. Això no obstant, tenen molts dubtes que el PERI resolgui el problema.

tornar a la pàgina d'aquesta opinió

Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP