habitatge públic
de lloguer
a les casernes
EL PROJECTE -.
El Punt 02/09/04


EL PROJECTE

Nous barris

S'ubicaran a la Zona Franca i en una àrea de Sant Andreu, a tocar del Besòs. La tramitació del primer està més avançada perquè en el sector afectat ja s'han suspès les llicències. La tramitació urbanística per crear els dos nous barris s'allargarà durant mig any, aproximadament. En les pròximes setmanes el govern municipal presentarà la concreció i el detall de les dues operacions urbanístiques.

Els barris ocuparan una superfície d'unes 70 hectàrees cadascun. En el cas de la Zona Franca hi haurà una reserva de 12 hectàrees per a zona verda. Una xifra similar també es reservarà per al de Sant Andreu.

Estan qualificats com a sòl industrial, i ara es faran els canvis urbanístics per permetre'n un ús mixt, entre habitatges i activitat econòmica.

L'operació anirà acompanyada de la dotació de serveis com escoles, equipaments sanitaris i mercats.

Es construiran uns 10.000 habitatges a cada sector -entre un 25% i un 35% de protecció oficial- i es calcula que podrien rebre prop de 50.000 habitants.

L'execució es podria allargar entre 10 i 15 any.

imatges del Dejuni Per Les Casernes

tornar a la pàgina d'aquesta opinió

Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP