habitatge públic
de lloguer
a les casernes
Acaba el dejuni dels tres joves de Sant Andreu al solar de les casernes militars - .
El Punt 20/08/04


Els tres joves es trobaven bé i van trencar el dejuni amb un caldo suau,
acompanyat d'altres membres del Grup Sant Andreu per les Casernes.

Els tres joves que van iniciar dilluns un dejuni en protesta per la venda dels terrenys de les casernes de Sant Andreu al Consorci de la Zona Franca, que hi podrà construir un miler de pisos i en gestionarà la meitat a preu de mercat i l'altra meitat amb algun tipus de protecció social, va finalitzar ahir a les tres de la tarda sense cap incident. Els tres joves es trobaven bé i van trencar el dejuni amb un caldo suau, acompanyat d'altres membres del Grup Sant Andreu per les Casernes.

Durant aquests dies només han pres aigua, sucs i sucre. Amb la seva acció volien denunciar el problema d'accés a l'habitatge per a la gent jove i gran de Sant Andreu i reclamar que la totalitat dels pisos que es facin a les casernes siguin de titularitat pública i de lloguer assequible. També reclamen que tots els equipaments que s'hi facin tinguin una destinació social, i critiquen que s'hi instal·li la comissaria dels Mossos.

imatges del Dejuni Per Les Casernes

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP