habitatge públic
de lloguer
a les casernes
Dejuni a casernes del 'barri' de Sant Andreu de Barcelona
per demanar que es construeixin habitatges accessibles per als ve´ns
- .
VilaWeb 16/08/04


Avui a la tarda comenša un dejuni de tres dies a les casernes del 'barri' de Sant Andreu de Barcelona.

El Grup Sant Andreu per les Casernes, format per una trentena d'entitats del 'barri', ha pres aquesta iniciativa per a denunciar l'especulaciˇ que es prodeix en aquells terrenys. Recordem que l'any passat uns sis-cents immigrants van habitar les casernes, al mes de febrer van ser definitivament desallotjades sense oferir solucions als immigrants que hi vivien, i poc desprÚs el Consorci de la Zona Franca va comprar el solar i decidia construir-hi mil pisos.

El Grup Sant Andreu per les Casernes que ha decidit fer el dejuni durant tres dies, demana que la totalitat dels pisos que s'edifiquin als solars de les antigues casernes, siguin p˙blics i amb lloguers accessibles per a la gent gran i la gent jove del 'barri'.

imatges del Dejuni Per Les Casernes

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acciˇ Cat˛lica Obrera
MCJ
Moviment CristiÓ de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP