habitatge públic
de lloguer
a les casernes
Faran una vaga de fam de tres dies als terrenys de les casernes de Sant Andreu - David Marín.
El Punt 13/08/04


S'hi estaran tres dies sense menjar res, a base d'aigua i sucre, per demostrar, diuen en un comunciat, que estan disposats a fer el que sigui per aconseguir que el 100% del miler de pisos que s'hi poden construir siguin de titularitat pública i gestionats amb fórmules de lloguer assequible per a la gent jove i la gent gran de Sant Andreu.

Després d'una primera fase d'actes informatius entre el veïnat, el grup d'entitats que defensen la construcció d'habitatge públic als terrenys de les antigues casernes de Sant Andreu de Palomar han decidit passar a l'acció i la setmana vinent alguns membres de la plataforma faran tres jornades de vaga de fam davant dels terrenys. El dejuni per les casernes de Sant Andreu serà dilluns, dimarts i dimecres, i el duran a terme tres nois i un home del Grup Sant Andreu per les Casernes. S'hi estaran tres dies sense menjar res, a base d'aigua i sucre, per demostrar, diuen en un comunciat, que estan disposats a fer el que sigui per aconseguir que el 100% del miler de pisos que s'hi poden construir siguin de titularitat pública i gestionats amb fórmules de lloguer assequible per a la gent jove i la gent gran de Sant Andreu.

L'acord a què van arribar el Ministeri de Defensa, extitular dels terrenys; el Consorci de la Zona Franca, nou titular, i l'Ajuntament de Barcelona, que va renunciar a un dret de compra i haurà d'aprovar el pla urbanístic del sector, preveu que el Consorci pugui fer un miler de pisos, la meitat dels quals com a mínim seran de promoció social. Les entitats que promouen que el 100% del solar sigui públic acusen l'Ajuntament d'haver-se deixat perdre uns terrenys públics que podien facilitar l'accés a l'habitatge als veïns de la zona.

imatges del Dejuni Per Les Casernes

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP