habitatge públic
de lloguer
a les casernes
Els joves de la UGT demanen la "intervenció urgent" del Govern
per frenar l'"exhorbitant" preu dels pisos
- Europa Press
VilaWeb 27/07/04


Avalot Joves ha criticat també "la falta de voluntat política dels partits per arribar a un acord legislatiu
que limiti aquest comportament" dels preus.


Els joves del sindicat UGT (Avalot Joves) han reclamat avui la "intervenció urgent" del Govern per frenar l''"exhorbitante" preu dels pisos, que van pujar una mitjana del 22% a Catalunya durant el mes de juny, segons dades de Taxacions Immobiliàries (Tinsa).

Avalot Joves ha assenyalat en un comunicat que l''increment de preus posa en evidència que les polítiques d''habitatge de les administracions ha fracassat i ha demanat noves mesures.

En aquest sentit, ha proposat que es limiti per llei el benefici dels promotors i constructors i que s''incrementi substancialment el percentatge d''aprofitament mitjà dels plans urbanístics.

L''associació ha considerat que les raons de l''increment "abusiu" dels preus de l''habitatge radica en "la falta de mecanismes reals de l''administració per corregir el mercat immobiliari, tenint en compte que l''accés a un habitatge és un dret i no un luxe".

Avalot Joves ha criticat també "la falta de voluntat política dels partits per arribar a un acord legislatiu que limiti aquest comportament" dels preus.

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP